Виртуална изневяра – счита ли се?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Имплант сигнализира за изневяра?

Мнениеот Anka » 14 Юли 2016, 12:01

Бих сложила на мноого мъже, стига да имам тази възможност, но това оперативно постяване малко страшно! :roll:
Аватар
Anka

Мнениеот asdddwww » 15 Юли 2016, 14:25

Anka написа:Бих сложила на мноого мъже, стига да имам тази възможност, но това оперативно постяване малко страшно! :roll:

Ех, вие жените! :) Винаги мислите, че мъжете нямаме друга работа, освен да ви изневеряваме, не е много забавно дазнаеш..
Аватар
asdddwww

Мнениеот balsam » 15 Юли 2016, 15:34

С имплант или без изневярата може да е под различни форми и пак си е изневяра. Не виждам как той би решил проблемите във връзката.
balsam

Мнениеот Kaya » 15 Юли 2016, 15:54

balsam написа:С имплант или без изневярата може да е под различни форми и пак си е изневяра. Не виждам как той би решил проблемите във връзката.

Правилно, тя като се случи няма да боли оп-малко, защото си разбрал веднага и т.н. :) Ако си отговорен няма да го направиш. Няма да се страхуват, че ще те хваант, а ще се страхуваш, че ще загубиш истински важния човек за теб. Сбъркано е да се пазиш от изневярата, не защото истински вярваш и искаш да не я направиш, а за да се предпазиш от сгащването.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Anka » 18 Юли 2016, 14:19

asdddwww написа:
Anka написа:Бих сложила на мноого мъже, стига да имам тази възможност, но това оперативно постяване малко страшно! :roll:

Ех, вие жените! :) Винаги мислите, че мъжете нямаме друга работа, освен да ви изневеряваме, не е много забавно дазнаеш..

Разбира се, ние трябва да си знаем какво си става! :) Да няма после изненади!
Аватар
Anka

Мнениеот pravilno » 18 Юли 2016, 14:56

Имаше една приказка "По-добре да не се дебнем, за да не се хванем". Това се сетих, като прочетох за този имплант. Кой сега ще му е приятно да е постоянно под лупа :lol: ?
pravilno

Мнениеот Mon_ton » 19 Юли 2016, 10:20

На никой няма да му е приятно, то само като знаеш, че другия човек по принцип ти няма доверие е достатъчно да се прекрати връзката.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Jully » 19 Юли 2016, 12:18

Mon_ton написа:На никой няма да му е приятно, то само като знаеш, че другия човек по принцип ти няма доверие е достатъчно да се прекрати връзката.

Точно, тръгваш един вид във връзката ви с ясното намерение, че той ще ти изневери и не струва. т.е. не е човек, на който да имаш доверие! Аз си мисля, че той и една орална любов да врътне , импалнта няма да разбере, това не е ли изневяра?!
Аватар
Jully

Мнениеот Mon_ton » 22 Юли 2016, 11:46

Jully написа:
Mon_ton написа:На никой няма да му е приятно, то само като знаеш, че другия човек по принцип ти няма доверие е достатъчно да се прекрати връзката.

Точно, тръгваш един вид във връзката ви с ясното намерение, че той ще ти изневери и не струва. т.е. не е човек, на който да имаш доверие! Аз си мисля, че той и една орална любов да врътне , импалнта няма да разбере, това не е ли изневяра?!

Хаха интересен въпрос, до колкото разбрах от прочетеното, той се активира, ако е в контакт или не с другия импалкт. Интересно ми е при една сутришна ерекция дали би дало някакъв ефект?!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Harmony » 25 Юли 2016, 09:26

Оралната любов пак си е вид сексуална активност и сигурно ще се задейства :smile: . Ако почва да писка за всяка една ерекция, не само сутрешна, това ще е голяма мъка :lol: . На мен ми изглежда, че този имплант не е спасител на бракове, а обратното - постоянно под напрежение дали няма да изписка не е работа. Ще има много повече скарани, отколкото спокойни хора.
Аватар
Harmony

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми