Anka написа:Бих сложила на мноого мъже, стига да имам тази възможност, но това оперативно постяване малко страшно!
balsam написа:С имплант или без изневярата може да е под различни форми и пак си е изневяра. Не виждам как той би решил проблемите във връзката.
asdddwww написа:Anka написа:Бих сложила на мноого мъже, стига да имам тази възможност, но това оперативно постяване малко страшно!
Ех, вие жените! :) Винаги мислите, че мъжете нямаме друга работа, освен да ви изневеряваме, не е много забавно дазнаеш..
Mon_ton написа:На никой няма да му е приятно, то само като знаеш, че другия човек по принцип ти няма доверие е достатъчно да се прекрати връзката.
Jully написа:Mon_ton написа:На никой няма да му е приятно, то само като знаеш, че другия човек по принцип ти няма доверие е достатъчно да се прекрати връзката.
Точно, тръгваш един вид във връзката ви с ясното намерение, че той ще ти изневери и не струва. т.е. не е човек, на който да имаш доверие! Аз си мисля, че той и една орална любов да врътне , импалнта няма да разбере, това не е ли изневяра?!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта