Kaya написа:Каква е тази майонеза в кутия? Има една домашна майонеза в кутия тя е много вкусна
Да, то мисля, че е само една такава в кутия или сега наскоро излезе още един подобен вариант, но той е на Белла, който май не е много готин

Kaya написа:Каква е тази майонеза в кутия? Има една домашна майонеза в кутия тя е много вкусна
Harmony написа:Kaya написа:Каква е тази майонеза в кутия? Има една домашна майонеза в кутия тя е много вкусна
Да, то мисля, че е само една такава в кутия или сега наскоро излезе още един подобен вариант, но той е на Белла, който май не е много готин
kauda написа:Harmony написа:Kaya написа:Каква е тази майонеза в кутия? Има една домашна майонеза в кутия тя е много вкусна
Да,гадна е азсъм я опитвала. Тази вк утията е на Олинеза домашна и е супер вкусна
Loreyn написа:kauda написа:Harmony написа:Да, то мисля, че е само една такава в кутия или сега наскоро излезе още един подобен вариант, но той е на Белла, който май не е много готин
Да,гадна е азсъм я опитвала. Тази вк утията е на Олинеза домашна и е супер вкусна
Да, на Олинеза е много вкусна, плюс това пише, че няма много химии в нея, т.е. без Е-та и подобни
balsam написа:Аз голям зор виждам с отварянето на пакетираните бадеми, изобщо ядки. Много трудно успявам да ги отворя, само с нож успявам май.
zagrijena написа:Май дори и да се отварят трудно, няма как да не ги купиш - и олиото, и консервите, и ядките.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта