Вие какво бихте избрали и какво бихте ме посъветвали? На млада или на възрастна госпожа да се доверя? Да избера опита пред ентусиазма или обратното?

Интересно ще ми е да разбера,а ко някоя от вас е минала през подобна дилема какъв избор е направила?

ramimni написа:Аз не бих се водила от годините, а от отзивите за учителката. Бих разпитала за нея и на база на това какво ми кажат за нея, бих направила избора. Нямат значение според мен годините, важното е да има подход към децата и да знае как да ги държи изкъсо, за да не й се качват на главата и в същото време да е като квачка за тях, да ги събира като пиленца. Това не се учи, или го имаш, или не.
Jully написа:ramimni написа:Аз не бих се водила от годините, а от отзивите за учителката. Бих разпитала за нея и на база на това какво ми кажат за нея, бих направила избора. Нямат значение според мен годините, важното е да има подход към децата и да знае как да ги държи изкъсо, за да не й се качват на главата и в същото време да е като квачка за тях, да ги събира като пиленца. Това не се учи, или го имаш, или не.
работата е там, че при младата госпожа това е първи випуск, няма от къде да взема информация.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта