analizatorka написа:Не мисля, че сте съвсем прави. Има часове на класа, в които им разясняват проблеми и начини за предпазване. Не знам доколко наблягат на тях и учениците ги приемат насериозно и само се хихикат от притеснение. Както и за безопасност на пътя, които са задължителни. Лекциите за наркотиците и полова култура не знам дали са задължителни или са по усмотрение на класния ръководител, но ги има.
Doktoricata написа:analizatorka написа:Не мисля, че сте съвсем прави. Има часове на класа, в които им разясняват проблеми и начини за предпазване. Не знам доколко наблягат на тях и учениците ги приемат насериозно и само се хихикат от притеснение. Както и за безопасност на пътя, които са задължителни. Лекциите за наркотиците и полова култура не знам дали са задължителни или са по усмотрение на класния ръководител, но ги има.
Като има такива часове, защо питат дали може да се забременее през дрехите!?
penny написа:Нали лекарят иска конкретно нещо да се изследва и посочва в направлението какво да се изследва. Как така няма да го изследват? Нали лекарят ще очаква резултата, за да постави съответната диагноза. Не може своеволно да преценяват какво да изследват и какво не.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта