Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Владо Кузов - педофилът - кандидат за президент на България - това не е моята страна!

Мнениеот S_Milenska » 11 Авг 2016, 15:58

КОй го позволява? Защо не излезнагт хората на протест,а ми мълчат и се възмущават в интернет. Докато сме толкова тихи и свили глава, така ще бъде, никой не ни е виновен, че ние допускаме подобни неща.
Аватар
S_Milenska

Re: Владо Кузов - педофилът - кандидат за президент на България - това не е моята страна!

Мнениеот Alex_mor » 12 Авг 2016, 10:45

Не се учудвам, че са го издигнали за президент, не бих се учудил, ако си плати и за доста гласове. Както при Делян Пеевски, помните ли колко разправяха циганите колко добро момче бил.. :lol:
Alex_mor

Мнениеот svetlozara » 12 Авг 2016, 12:03

не мгоа да си обясня каква е тази наглост от страна на хората?! То бива да ламтиш за власт и пари, но тва вече е гнусно, аз ако съм, самата аз не бих могла да живея със себе си! Педофил тръгнал да става президент! Ще издаде закон всички деца да му минават през кабинета на първия учебен ден ли! гнусна история, ние сме глупавите, че го допускаме, докато не се дигнем и не изискваме хора, които имат съдебно минало да не влизат във властта всякакви мафиоти ще стават кметове и депутати!
svetlozara

Екстрасенсът - лечител, измамник или поредния психар?

Мнениеот devorrra » 18 Авг 2016, 09:55

Здравейте! Не знам дали сте чували за , който уж бил екстрасенс, а всъщност сексуален маниак. Последно беше задържан в Стара Загора за блудство с 18 годишно момиче. Подмамвал жертвите си чрез интернет, обяви за работа, лечителски умения, детективска кантора и какво ли не - доста са прийомите му. По последното обвинение подмамил момичета,като се представил за полицай- просто е гениален в методите си .
Наричам психар, но всъщност се замислям дали не напълно нормален и целта му не е просто лично финансово облагодетелстване. Мисля си дали пък зад гърба му не стои поредната секта или просто наистина е поредния извратеняк...НЕ ЗНАМ, но явно се подвизава из цяла България и търси поредната си жертва.
Търсих информация дали в момента лежи в затвора, но нищо не открих, надявам се че не е на свобода. Замислих се колко ли такива извратеняци бродят и няма кой да ги спре...Всеки може да се регистрира като екстрасенс, билкар, лечител и да подлъгва лековерни хорица ...дали за пари,дали просто за секс или от някакви религиозни схващания. Според вас трябва ли да има по строг контрол от институциите относно регистрацията на такива ми ти билкари, екстрасенси, секти, църкви и организации, като този лудия .
devorrra

Re: Екстрасенса -лечител или поредния психар?

Мнениеот S_Milenska » 18 Авг 2016, 10:26

Много заплетен казус. Всъщност си мисля, че за такъв казус, който ти обясняваш, надали този маниак се занимава с регистрирането на каквато и да е било своя дейност..
Аватар
S_Milenska

Re: Екстрасенсът - лечител, измамник или поредния психар?

Мнениеот red_eyes » 18 Авг 2016, 10:38

Името на този стана нарицателно вече за ненормалност и той направо си стана абониран в полицейските участъци. Все го хващат, пък не съм разбрала да е лежал за по-дълго в затвора.Не знам как има хора, които могат и продължават да му се връзват и му позволяват да си прави измамите и гадостите! Така ли не им стана ясно какво представлява след всичката шумотевица по медиите около името му?
Аватар
red_eyes

Мнениеот devorrra » 18 Авг 2016, 13:36

Не знам дали е се е регистрирал като някакъв, може и да не е. Говорех принципно. Колко се регистрират като екстрасенси, хомеопати, лечители и подобни без никакъв контрол от страна на държавата ...всеки може да си прави каквото пожелае безнаказано. Няма контрол, няма закони...за жалост жертви са точно най-слабите, лабилни , децата, пенсионерите. Колко още има като тоя не се знае...
devorrra

Мнениеот irka » 18 Авг 2016, 14:43

Този щом в толкова неща се пише "вещ", за мен е чист измамник, който иска по лесен начин да си изкарва прехраната. Като такъв трябва да се третира и да се прилага цялата сила на закона, както се казва. Друг въпрос е доколко държавата се справя с такива като него.
irka

Мнениеот Bambaa » 18 Авг 2016, 16:49

Не знам има ли присъда този, но нали има специално изискване на такива длъжности кандидатът да не е осъждан? Как и кой тогава ще го допусне до избори? Наистина сме страна на абсурдите!
Аватар
Bambaa

Кметът на Симитли, който е...ал Бойко Борисов, според Методи Бачев - достигнахме ли дъното на дъното или още може?

Мнениеот gomez123 » 31 Авг 2016, 12:07

Вчера с недоумение видях темата в Оффнюз за кмета на Симитли, който "е...ал Бойко Борисов" и изпаднах в абсолютен потрес. Причините са няколко:
- авторът на този вселенски по размерите си гаф не е никак случаен - крупният бизнесмен и собственик на строителната компания "Агромах" - Методи Бачев
- мястото не е никак случайно - селски събор, поп-фолк концерт, аудитория от няколкостотин човека
- потресаващ, преднамерен цинизъм, на пияна глава, който няма обяснение

Въпреки това, че вчера интернет загря от коментари, споделяния и публикации, в централните емисии на големите медии нямаше ни трошичка за онова, което аз наричам "новината на деня за България".
Новината няма да е в кафяво-жълто-лайнян привкус, че "някой казал нещо за някого на пияна глава", защото това отдавна не е новина. Новината щеше да е за това, че никой не посмя да каже, че елитът ни не струва и пукната пара. Далеч съм от мисълта да правя анализ на обществото ни, на хората, които в момента са на върха на властта, бизнеса и изобщо на всички сфери, от които зависи развитието ни като държава. Горчивата истина е, че все ми се е искало елитът на обществото да се държи прилично, дори и лицемерно. Методи Бачев си нагласи премиера, после твърди, че въобще не е казвал подобно нещо, а видеото е заговор срещу него. Дали наистина той не е казвал такова нещо или аз съм го разбрал зле? Няколко медии се осмелиха да коментират, другите мълчат. Да приемем, че това е лошо измислен заговор, а видеото е умел монтаж. Иска ми се да го повярвам, за да запазя собствената си адекватност.
За съжаление, на дъното сме. Няма как по-ниско да паднем
gomez123

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси