Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Митьо Пищова - президент, президент - а после какво?

Мнениеот bojo_kolev » 04 Ное 2016, 10:10

Аз мисля, че нищо няма да се промени, ако Пищова стане президент. Пак ще продължаваме да се излагаме както досега, пак няма да имаме лице, нищо ново. Съжалявам още от сега преводачите, ако той стане глава на държавата, защото като не знае английски, никой няма да разбира какви ги плещи, но горките ще са длъжни да превеждат и как ще превеждат глупостите му не знам.
bojo_kolev

Мнениеот Rali_hr » 04 Ное 2016, 10:40

Всичко това с Митьо Пищова е бъзик и надали ще има успех, всички се бъзикат, може някой друг тийнейджър да гласува за него, но само толкова, мисля, че всичко е излишно притеснение,той изобщо не е фактор в политическата игра в момента, всичко е един цирк, който ние по български както винаги превръщаме в зрелище, като най-големия простак.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Harmony » 04 Ное 2016, 10:49

Аз така и не разбрах той защо се кандидатира. Винаги се е държал като за шоу и весело да става, предполагам, че и сега е нещо подобно. Едва ли вярва, че ще направи нещо на тия избори.
Аватар
Harmony

Мнениеот Kremiliya » 04 Ное 2016, 11:01

Това е една теория, която е само за възмущение и за смях, няма как пищова да стане президент, това е излишно притеснение, тревожете се за истинските кандидати и мислете за кой бихте гласували.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 04 Ное 2016, 11:53

Голямо мислене трябва да падне, защото аз лично не откривам свой кандидат сред тях. И май повечето хора са така. Пищова е болен човек, нали беше закъсал със здравето. Хората не залагат на куци коне.
MaLkA_sLaDoRaNa

Мнениеот Elica » 04 Ное 2016, 13:21

MaLkA_sLaDoRaNa написа:Голямо мислене трябва да падне, защото аз лично не откривам свой кандидат сред тях. И май повечето хора са така. Пищова е болен човек, нали беше закъсал със здравето. Хората не залагат на куци коне.

Той и здрав да е интелекта му не допуска да стане президент, не мисля, че проблемът със здравето му ще е решаващ. Сякаш е най-подходящия кандидат, па видиш ли куца му малко здравето и ся се тюхкаме какво да правим.. Изобщо не е опция. Всички са дърти комунисти, има само един избор, но всеки, който има малко акъл трябва да го направи.
Аватар
Elica

Re: Какво мислите за приемането на задължителното гласуване?

Мнениеот rose_92 » 18 Ное 2016, 03:41

Аз бях член на комисия на президентските избори и мога да кажа, че през последните 2 години откакто ходя на избори, избирателната активност винаги е била около 300+ човека от списък с 900+. Тази година се бяха активизирали повече и дойдоха над 500 човека значи все пак има някакъв ефект. Даже имаше опашка пред секцията.. :!:
rose_92

Мнениеот Mauritius » 18 Ное 2016, 10:13

Може би и задължителното гласуване си оказа въздействие, но повече повлияха според мен други неща. На мен ми харесва идеята да е задължително, първосигнално май си ни действа това :grin: .
Mauritius

Мнениеот Kremiliya » 18 Ное 2016, 12:20

И аз тази година за първи път чаках на опашка пред стаята за гласуване. Наистина приятно се изненадах, но ако реално искат да има активно гласуване, трябва да се направи нещо за онлайн гласуването, тогава процентите ще бъдат много по-високи. В наши дни хората искат всичко да им е лесно, удобно и мобилно.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот rose_92 » 18 Ное 2016, 20:07

Kremiliya написа:И аз тази година за първи път чаках на опашка пред стаята за гласуване. Наистина приятно се изненадах, но ако реално искат да има активно гласуване, трябва да се направи нещо за онлайн гласуването, тогава процентите ще бъдат много по-високи. В наши дни хората искат всичко да им е лесно, удобно и мобилно.

Съгласна съм, а и реално няма как да дойдат да гласуват 1000 човека в една секция и да искат...Ние не сме си вдигнали главите от списъците за тези 500 + човека пък какво остава ако бяха дошли всичките - просто няма как да стане. И не защото ние се бавим, ами защото трябваше да се пишат едни и същи данни на един и същи човек на 2 места..Отделно има някои хора, които много се мотаят, а тези на опашката на нас викат. Или пък такива, които сякаш за пръв път отиват да гласуват - толкова неориентирани хора...
rose_92

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси