rabotnata pchela написа:Една колежка ми носи страхотна домашна шарена сол, абсолютно подкрепям, че това е идеалния заместител, прави храната ароматна и вкусна и няма никакви гадости вътре ;)
Шарената сол е божествена, даже на таратор си слагам

rabotnata pchela написа:Една колежка ми носи страхотна домашна шарена сол, абсолютно подкрепям, че това е идеалния заместител, прави храната ароматна и вкусна и няма никакви гадости вътре ;)
Локумът написа:Мога да ви дам една идея за тея кубчета бульон, който използвате в момента. Жена ми направи голямо откритие, което наистина се крие в подправките. Нещо , което не се усещаме, е че ползваме все обикновени подправки. Ако комбинирате джинджифил, целина, кардамон, кориандър и босилек става страхотен наситен вкус, никога не си спестявайте целината, изключителен вкус!
pavleta написа:Локумът написа:Мога да ви дам една идея за тея кубчета бульон, който използвате в момента. Жена ми направи голямо откритие, което наистина се крие в подправките. Нещо , което не се усещаме, е че ползваме все обикновени подправки. Ако комбинирате джинджифил, целина, кардамон, кориандър и босилек става страхотен наситен вкус, никога не си спестявайте целината, изключителен вкус!
Къде ги ползвате, в какви манджи подхождат?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта