Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот Ваня Стойчева » 07 Апр 2016, 10:28

pavleta написа:Момичета, приятелството се доказва. Само на приказки всеки може. Както казват, трябва да изядеш една торба сол с някого, за да кажеш, че го познаваш и ти е приятел. С моята приятелка сме имали всякакви ситуации, и тя ми е помагала, и аз на нея. Вече не живеем в един град, но продължаваме да сме близки.

Така е, трябва да се докаже. Лошото е, че много често се забива нож в гърба и без да се предполага.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот mamina » 07 Апр 2016, 14:26

Има приятелство между жени, между мъже, между мъже и жени, всичко има. Предателството също може да е между всеки от тях :-| .
mamina

Мнениеот Локумът » 08 Апр 2016, 16:35

mamina написа:Има приятелство между жени, между мъже, между мъже и жени, всичко има. Предателството също може да е между всеки от тях :-| .

Tц, има твърдение, че няма приятелство между мъж и жена, ти как мислиш? :)
Аватар
Локумът

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Апр 2016, 17:10

Локумът написа:
mamina написа:Има приятелство между жени, между мъже, между мъже и жени, всичко има. Предателството също може да е между всеки от тях :-| .

Tц, има твърдение, че няма приятелство между мъж и жена, ти как мислиш? :)

Аз да се намеся! Има според мен, имам си много добър приятел от толкова много години! И е възможно, да! Но не мога да отрека, че между нас не са прехвърчали искри на времето, да, но не сме си разваляли приятелството :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот tinkerbell » 14 Апр 2016, 11:05

И аз смятам, че приятелството не е обвързано с пола. То стъпва на определен тип отношение на човек към човек.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот mamina » 14 Апр 2016, 12:40

В едно приятелство , особено когато е в началото, може да възникнат недоразумения, сърдения, искри и каквото се сетите. Мисля, че това важи и за мъжкото, и за женското приятелство, и смесеното. С годините нещата се изчистват и сте наясно до къде могат да стигат отношенията и какво можете да си позволите като приятели.
mamina

Re: Жертвите на “Войната за вдигнатия капак на тоалетната чи

Мнениеот ramimni » 17 Юни 2016, 10:24

lini_leni написа:Не е ли по-лесно да си намерите половинка от "вашата планета", това не означава, че трябва да минете от другата страна, а просто с разбиране и компромис нещата да се случат. Тази книга, като че ли не е за нашите географски ширини, а по-скоро си е по чист американски модел. Тук сме си от една планета, просто търсиш подходящ:) а всъщност "Жертвите на войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" са парите, защото те изтичат от там :D

Не е вярно, независимо от географските ширини, мъжете са си мъже и жените са си жени :grin: . Българите и българките не се различаваме от останалите. Водим същите спорове, караме се за глупости. Генетично заложените особености са виновни :mrgreen: , успокоих се, поне вече знам, че не съм изключение или пък виновна, че съм неориентирана в пространствено отношение :lol: .
ramimni

Re: Желанията на жените

Мнениеот dejavu » 24 Авг 2016, 17:25

Мисля, че и преди, и сега жените искат едно и също. Може би начините да го постигнат са се променили и разширили. Любов, уважение, признание, сигурност - нищо ново.
dejavu

Мнениеот Alex_mor » 20 Сеп 2016, 15:02

mamina написа:В едно приятелство , особено когато е в началото, може да възникнат недоразумения, сърдения, искри и каквото се сетите. Мисля, че това важи и за мъжкото, и за женското приятелство, и смесеното. С годините нещата се изчистват и сте наясно до къде могат да стигат отношенията и какво можете да си позволите като приятели.

При големи хора, това със сърденето ми се вижда толкова абсурдно, мисля, че след 12години, можеш спокойно да говориш за проблемите си и да изясняваш с хората това, което ти трябва.
Alex_mor

Мнениеот svetlozara » 20 Сеп 2016, 15:13

Повече се убеждавам, че жените са отмъстителни и злобни и нямат желание да бъдат истински приятелки, а винаги търсят начин да те използват, а когато не им е угодно те изоставят.
svetlozara

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси