luckybg написа:Четох за "рецепта" - кленов сироп със сода бикарбонат против рак, но като се зачетох по темата, имам няколко въпроса.
Какъв кленов сироп - клас А или клас С се препоръчва при комбиниране със сода бикарбонат?
Клас А е с повече полезни витамини и минерали, но не е толкова сладък .. а клас С е доста по-сладък от А,но с по-малко полезни вещества. След като раковите клетки търсят повече захар, следва ли че кленов сироп клас С е по-добрия от двата варианта?
Рецептата е следната:
"Смесете 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45о С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане. Променете диетата си като не приемате месо и особено никаква захар!!!, а също и никакво бяло брашно."
За това какъв клас трябва да е кленовия сироп, също мисля че трябва да е клас С, защото раковите клетки обичат захарта и по този начин няма как да не приемат содата. Чрез нея, в раковите клетки навлиза много повече кислород, а те не могат да съществуват в присъствието на високи нива кислород... Всъщност независимо от класа на кленовия сироп, в случая содата играе ключова роля, а кленовия сироп само й помага да навлезе в раковите клетки. Аз поне така го разбирам.