


rabotnata pchela написа:Ааа, как някой ще предпочита да има кръв в месото, много гнусно изглежда и звучи!!!![]()
![]()
Slavena написа:Никога не ми е пречило това дето се отделя бялото, никога не го махам, какво като е кръв, сякаш не знаем какво има в месото. Купувам го и толкова нито го мия нито нищо.
djil написа:мЕСОТО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО СГОТВЕНО. Опитай ниски градуси по дълго време. При мен това не се получава аз винаги отделям ципи , кожи, мазнини , мия разфасовам .Преди готвене задължително го попарвам каквото и да е месото даже леко посварявам ,хвърлям водата, мия месото със студена вода отстранявам мръсотии, като мазнини ако са остАНАли и готвя . А този коментар за жената която даже не го мие и пяната не и пречи е пове4е от гнусна, направо ми се отврати.Има всякакви индивиди .
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта