rabotnata pchela написа:Всичко е хубаво, но определено в училище се вземат уроци, които ги няма вкъщи. Много липсва иначе социалния живот. Никой не може да ме убеди, че ще синамерят приятели да речем, а ако не са важни според вас не знам... там вече въпросът е друг.
exotic написа:rabotnata pchela написа:Всичко е хубаво, но определено в училище се вземат уроци, които ги няма вкъщи. Много липсва иначе социалния живот. Никой не може да ме убеди, че ще синамерят приятели да речем, а ако не са важни според вас не знам... там вече въпросът е друг.
Не е точно така, а и много зависи от твоята среда, от хората около теб, тези с които ще срещнеш детето си.
Alex_mor написа:Лошо няма, аз съм много За домашното обучение, виждаме, че индивидуалния подход винаги дава по-добри успехи от ученето в училище.
julianne написа:Alex_mor написа:Лошо няма, аз съм много За домашното обучение, виждаме, че индивидуалния подход винаги дава по-добри успехи от ученето в училище.
Така е, няма спор, но аз не мисля, че бих могла да направя това за детето си или поне то няма да е толкова качествено, колкото би го направил един педагог.
klara написа:julianne написа:Alex_mor написа:Лошо няма, аз съм много За домашното обучение, виждаме, че индивидуалния подход винаги дава по-добри успехи от ученето в училище.
Така е, няма спор, но аз не мисля, че бих могла да направя това за детето си или поне то няма да е толкова качествено, колкото би го направил един педагог.
С едни приятели спорихме на тази тема. Аз обяснявах, че не всеки може да си обучава детето вкъщи, защото няма нужната квалификация, някои родители виждат затруднения при помагането с домашните, камо ли да ги обучават и не защото са малоумни. Предполагам, че след такова обучение детето трябва да положи изпити, за да получи някаква диплома иначе не виждам смисъл. Кой ще го приеме без диплома?
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта