Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
19 Яну 2015, 18:16
Предпочитам детето ми да ходи на училище, аз не мога да се справя с всичко и да го науча.
20 Яну 2015, 17:46
Slavena написа:Предпочитам детето ми да ходи на училище, аз не мога да се справя с всичко и да го науча.
И аз си мисля, че на училище е по-добре, отколкото вкъщи
23 Яну 2015, 11:55
Има някакви предимства домашното обучение, но мисля, че предимствата са главно за ученето в училище, ако искаме все пак да научим на нещо специално детето си или то проявява интерес в някоя област, винаги може да му помагаме извън учебно. Децата трябва да се учат на някакви правила в живота, а едно от правилата е да се социализираме, как човек, който до 20г. е бил единствен и важен може да се справи добре с работата си, ако тя изисква работа в екип?!
13 Окт 2015, 12:19
Тук не мисля, че е регламентирано, това означава, че детето няма да има абсолютно никакво образование после .т.е. диплома. Не знам дали някой вярва на чистата дума.
13 Окт 2015, 13:34
Anka написа:Тук не мисля, че е регламентирано, това означава, че детето няма да има абсолютно никакво образование после .т.е. диплома. Не знам дали някой вярва на чистата дума.
Не е до чистата дума, въпреки че и аз не зная на какво могат да се научат децата без програма, такава като училищната, но винаги могат да се положат разни тестове, поне да се види нивото им
05 Ное 2015, 16:41
веселказасмяна написа:Anka написа:Тук не мисля, че е регламентирано, това означава, че детето няма да има абсолютно никакво образование после .т.е. диплома. Не знам дали някой вярва на чистата дума.
Не е до чистата дума, въпреки че и аз не зная на какво могат да се научат децата без програма, такава като училищната, но винаги могат да се положат разни тестове, поне да се види нивото им

Не знам как без документ могат да влезнат в колеж...
17 Ное 2015, 11:06
С тези странни промени, които стават и идват в наши дни в образованието по-скоро съм склонна да се съглася на домашното обучение.
17 Ное 2015, 12:01
Snejna написа:веселказасмяна написа:Anka написа:Тук не мисля, че е регламентирано, това означава, че детето няма да има абсолютно никакво образование после .т.е. диплома. Не знам дали някой вярва на чистата дума.

Не знам как без документ могат да влезнат в колеж...
Така или иначе се полагат тестове, за какво им е документ?
17 Ное 2015, 13:17
Не е ли необходим, за да се продължи образованието?

Както тук нали за да те приемат в унивеситет, искат диплома за завършено средно образование.
17 Ное 2015, 16:50
Kremiliya написа:Не е ли необходим, за да се продължи образованието?

Както тук нали за да те приемат в унивеситет, искат диплома за завършено средно образование.

Не, държат си изпит и затова са толкова желани децата, които имат домашно обучение, тъй като резултатите им често са едни от най-високите.