За и против обезкосмяването на триъгълника!

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: За и против обезкосмяването на триъгълника!

Мнениеот klara » 25 Авг 2016, 14:33

Ваня Стойчева написа:До навлизането на еротичните филми след 2000-та може би се появи модата с обезкосмяването, или така казано бразилска кола маска, демек без нито един косъм. Мъжете от моето поколение, харесват жената да бъде по-натурална, мъжът ми няма проблеми с моята интимна прическа. Добре оформена, разбира се. Но не мисля, че сегашните млади мъже биха приели въобще някаква интимна причекса, по-скоро за тях абсолютно без косми.
А що се отнася за мъжете - обезкосмяването при тях на триъгълника, дори със самобръсначка, малко изглежда нелепо,с поред мен ;) Разбирам да се подкъсят косъмчетата, но не и да бъде "дюс", все пак там има окосмяване по корема, по бедрата и изведнъж там някаква неестествена "дупка" :)

Зависи от желанията. На някои нагоре от корема може да не им пречат космите, а надолу да :mrgreen: .
klara

Мнениеот miron » 19 Сеп 2016, 14:01

Да, ама наистина си изглежда малко неестествено... Аз си действам с машинка за подстригване, имам си такава, която си използвам само за интима.
miron

Мнениеот kauda » 19 Сеп 2016, 14:45

Не знам, в наши дни наистина е малко странно, особено младо момиче да има по-сериозно окосмение, вече, когато е във връзка, може да послуша и предпочитанията на половинката си, но в началото това говори за немарлива и неподдържана жена.
Аватар
kauda

Мнениеот Ваня Стойчева » 19 Сеп 2016, 15:18

klara написа:
Ваня Стойчева написа:До навлизането на еротичните филми след 2000-та може би се появи модата с обезкосмяването, или така казано бразилска кола маска, демек без нито един косъм. Мъжете от моето поколение, харесват жената да бъде по-натурална, мъжът ми няма проблеми с моята интимна прическа. Добре оформена, разбира се. Но не мисля, че сегашните млади мъже биха приели въобще някаква интимна причекса, по-скоро за тях абсолютно без косми.
А що се отнася за мъжете - обезкосмяването при тях на триъгълника, дори със самобръсначка, малко изглежда нелепо,с поред мен ;) Разбирам да се подкъсят косъмчетата, но не и да бъде "дюс", все пак там има окосмяване по корема, по бедрата и изведнъж там някаква неестествена "дупка" :)

Зависи от желанията. На някои нагоре от корема може да не им пречат космите, а надолу да :mrgreen: .

О, със сигурност има много различни предпочитания и желания, но това е моята представа за нещата. :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Pipilota » 20 Сеп 2016, 09:08

Трябва да се прави разлика между неподдържана жена и жена с интимна прическа! :) Двете са коренно различни, едно е да имаш косми до средата на краката, друго е добре оформена прическа!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот denislavahristova » 29 Сеп 2016, 10:10

Аз съм изцяло за обезкосмяването на триъгълника.
denislavahristova

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Сеп 2016, 11:01

Pipilota написа:Трябва да се прави разлика между неподдържана жена и жена с интимна прическа! :) Двете са коренно различни, едно е да имаш косми до средата на краката, друго е добре оформена прическа!

:+1: Абсолютно. Аз съм за интимната прическа, но разбира се, тук не говорим за интимна прическа стил Чубака.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mon_ton » 29 Сеп 2016, 12:52

За мен жената не трябва да има никакви косми потялото, освен косата, така че задължително пълното обезкосмяване на триъгълника.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот preslavaslavova » 06 Окт 2016, 18:19

Какво мислите за обезкосмяването на триъгълника с лазерна епилация дали е опасно?
preslavaslavova

Мнениеот denislavahristova » 06 Окт 2016, 18:47

Аз лично не смятам,че е опасно. Вче технологиите са до такава степен развити, че всичко се прави много по-безопасно и сигурно.
denislavahristova

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота