За и против обезкосмяването на триъгълника!

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: За и против обезкосмяването на триъгълника!

Мнениеот Andrey » 17 Ное 2016, 13:35

Мног ме кефи как от едната крайност, се заговаря за другата. :) де са косматите мишници, та стигнахме до космати ръце, мустаци, бедра и какво ли не...
ако видя такъв чубак по улиците ще избягам с писъци като малко момиченце. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Lili_gagarin » 23 Ное 2016, 16:35

Напълно задължително е да бъде обезкосмен триъгълника, не си представям да съм с някоя жена, която е пуснала една гора да се чудя дали съм в Сървайвър или съм отишъл там друга работа да върша... :twisted:
Пък и естетически не е красиво, жената като има космалаци... :roll: Представям си какво би било положението, когато отиде на море и отдолу набождат косъмчета.
Lili_gagarin

Мнениеот rose_92 » 02 Дек 2016, 03:40

На мен не ми харесват никакви прически и такива глупости - за мен е най-добре там да няма косми. И никога не съм си позволявала да се показвам обрасла пред мъж. :lol: :grin: :lol: Иначе космите наистина е по-добре да са си там, защото предпазват от бактерии и инфекции, но ако нямаш връзка. Имаш ли половинка не може да ходиш така. :lol:
А иначе и аз много се притеснявам от кола маска/лазерна епилация на това място, защото ме е толкова срам, че не си се представям да го направя някога. :lol:
Като говорим за косми по тялото в момента в главата ми изникна една сцена от филма "40-годишния девственик", в която приятелите му го заведоха на кола маска на гърдите (а той беше като гора просто..) и как го нашариха на няколко места, защото не издържа и как псуваше козметичката, докато маха лентичките. :lol: Сега, драги мъже, представете си кола маска на интимните части какво е. :lol: Какво търпят жените заради вас! :lol: :grin:
rose_92

Мнениеот penny » 02 Дек 2016, 11:40

Да ме извинят, но и заради тях не бих си го причинила :lol: ! Бръснене и това е.
penny

Мнениеот rose_92 » 02 Дек 2016, 14:50

penny написа:Да ме извинят, но и заради тях не бих си го причинила :lol: ! Бръснене и това е.

Е да обаче това трябва всеки ден да го правиш, а с колата маската няколко седмици ще си починеш от космите. Ама да се научиш сам да си я правиш, че пред някой друг да се разкрачваш там е много кофти според мен. :lol: С епилатор е по-болезнено. :lol:
rose_92

Мнениеот preslavaslavova » 03 Дек 2016, 12:31

Просто не мога да си представя как се махат с кола маска на това място, където кожата е толкова нежна..
preslavaslavova

Мнениеот fawla » 05 Дек 2016, 15:15

Като всяко нещо и там си боли в началото, после се свиква, така казват де. и за мен е немислимо, със сигурност боли и като си представя какво разкървавяване ще е... мерси! :)
Аватар
fawla

Мнениеот rose_92 » 05 Дек 2016, 15:18

fawla написа:Като всяко нещо и там си боли в началото, после се свиква, така казват де. и за мен е немислимо, със сигурност боли и като си представя какво разкървавяване ще е... мерси! :)

Чак пък такова разкървавявяне каквото си представята не е. :lol: Пак казвам - кола маската е цвете пред епилатора. :lol: Ето това е болка, но и с нея се свиква. :lol:
rose_92

Мнениеот svetlozara » 05 Дек 2016, 17:01

направих си на триъгълника лазерна епилация и ми осават още 2 процедури, за да се отърва от космите, но напролет ще е ! Много съм доволна и вярно, че наболява, но не е нетърпимо, а и знаеш, че след това ще си отдъхнеш за дълъг период от време .
svetlozara

Мнениеот страстоцвет » 06 Дек 2016, 10:18

rose_92 написа:На мен не ми харесват никакви прически и такива глупости - за мен е най-добре там да няма косми. И никога не съм си позволявала да се показвам обрасла пред мъж. :lol: :grin: :lol: Иначе космите наистина е по-добре да са си там, защото предпазват от бактерии и инфекции, но ако нямаш връзка. Имаш ли половинка не може да ходиш така. :lol:
А иначе и аз много се притеснявам от кола маска/лазерна епилация на това място, защото ме е толкова срам, че не си се представям да го направя някога. :lol:
Като говорим за косми по тялото в момента в главата ми изникна една сцена от филма "40-годишния девственик", в която приятелите му го заведоха на кола маска на гърдите (а той беше като гора просто..) и как го нашариха на няколко места, защото не издържа и как псуваше козметичката, докато маха лентичките. :lol: Сега, драги мъже, представете си кола маска на интимните части какво е. :lol: Какво търпят жените заради вас! :lol: :grin:

Нали и ние заради вас се подлагаме на това, което ти си описала, косми по гърдите, по гърба, по интимната област, всичко махаме, че да сте доволни. Дори има и такива,които искат да нямаме косми никъде, та накрая в козметичния салон си оставяме заплатата, за да ви угодим. :) Ние не търпим по-малко от вас. :grin:
страстоцвет

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота