ако видя такъв чубак по улиците ще избягам с писъци като малко момиченце.

penny написа:Да ме извинят, но и заради тях не бих си го причинила! Бръснене и това е.
fawla написа:Като всяко нещо и там си боли в началото, после се свиква, така казват де. и за мен е немислимо, със сигурност боли и като си представя какво разкървавяване ще е... мерси! :)
rose_92 написа:На мен не ми харесват никакви прически и такива глупости - за мен е най-добре там да няма косми. И никога не съм си позволявала да се показвам обрасла пред мъж.![]()
![]()
Иначе космите наистина е по-добре да са си там, защото предпазват от бактерии и инфекции, но ако нямаш връзка. Имаш ли половинка не може да ходиш така.
![]()
А иначе и аз много се притеснявам от кола маска/лазерна епилация на това място, защото ме е толкова срам, че не си се представям да го направя някога.![]()
Като говорим за косми по тялото в момента в главата ми изникна една сцена от филма "40-годишния девственик", в която приятелите му го заведоха на кола маска на гърдите (а той беше като гора просто..) и как го нашариха на няколко места, защото не издържа и как псуваше козметичката, докато маха лентичките.Сега, драги мъже, представете си кола маска на интимните части какво е.
Какво търпят жените заради вас!
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта