Кои са вашите окуражителни фрази в отношенията ви с мъжете?

Кои са вашите окуражителни фрази в отношенията ви с мъжете?

Мнениеот Enjis » 18 Окт 2016, 14:50

Опитвам се да си създам няколко женски правила, които да не нарушавам, но честно казано не мога да ги сведа до 10. И в този ред на мисли се чудя кои са 5 най-важни правила или укоражителни, ако мога така да ги нарека фрази за една жена в отношенията си с мъжът. Кое не трябва да забравяме никога като жени, особенно когато сме необвързани? Не говорим за кифленски номера, а за женските правила. Тук в офиса се създаде разгорещена дискусия:)
Интересно ми е, ако трябва да си напишите 5 укуражителни фрази за вас кои ще са те? :wink:
Чакам вашите предложения :wink:
Enjis

Re: Кои са вашите окуражителни фрази в отношенията ви с мъжете?

Мнениеот srednogorski » 18 Окт 2016, 15:06

Ха,сега да ви чуя мили дами.
и аз съм любопитен :wink:
srednogorski

Мнениеот Malina » 18 Окт 2016, 15:41

Да си призная, никога не съм имала някакви правила, които спазвам. Да се придържам към нещо, с цената на всичко ми се вижда безсмислено за една връзка.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Fute » 18 Окт 2016, 16:10

Enjis написа:Опитвам се да си създам няколко женски правила, които да не нарушавам, но честно казано не мога да ги сведа до 10. И в този ред на мисли се чудя кои са 5 най-важни правила или укоражителни, ако мога така да ги нарека фрази за една жена в отношенията си с мъжът. Кое не трябва да забравяме никога като жени, особенно когато сме необвързани? Не говорим за кифленски номера, а за женските правила. Тук в офиса се създаде разгорещена дискусия:)
Интересно ми е, ако трябва да си напишите 5 укуражителни фрази за вас кои ще са те? :wink:
Чакам вашите предложения :wink:

О***АЖАВАЩИ ;)
Много е важно да са ПРАВИЛНИ думичките, иначе стават смешни грешки.
Fute

Мнениеот mimeto90 » 18 Окт 2016, 17:10

Моите правила, които спазвам с мъжете и не допускам е да не позволявам да ме мачкат психически и да не позволявам грубо, обидно и с физическа разправа отношения. Колкото до окуражителни фрази, нямам нужда от такива - или се държим като хора и стават нещата или не и приключваме.
mimeto90

Мнениеот zagrijena » 19 Окт 2016, 09:44

По принцип съм много търпелив човек и все давам шанс, все изчаквам, но веднъж реша ли как трябва да продължавам това е и рядко има мърдане. Не разбирам какво означава да се надъхваш или окуражаваш в отношенията си с някого. Когато има проблеми, търсиш решение или се отказваш да поддържаш връзка.
zagrijena

Назад към Приказки по женски