silver933 написа:Гаргарата има ефект, горе долу, но не мисля, че е някакъв много голям, според мен стоплящите компреси вършат по-голяма работа.
marsu написа:Няма как да стане, докато не се изпие предписания антибиотик няма как да се излекуваш. По-скоро има начин, но той включва една седмица и нагоре да стоиш гладен и с възпалено болно гърло.
rabotnata pchela написа:marsu написа:Няма как да стане, докато не се изпие предписания антибиотик няма как да се излекуваш. По-скоро има начин, но той включва една седмица и нагоре да стоиш гладен и с възпалено болно гърло.
Миналата седмица такава гнойна ангина карах, че всички възможности пробвах, то не беше сода със сол, лимон, джинджифил, да ядох, та си правих гаргара, голям гърч беше и така или иначе след 4-тия ден на мъки си купих антибиотик и нещата се оправиха.
black написа:Няма такова нещо, представяте ли си тази гной дни наред да е в гърлото ти и да попада надолу в стомаха при всяко преглъщане! Сигурен край според мен. Не бих си направил такъв експеримент.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта