Можем ли да лекуваме успешно гнойна ангина само с лимон и сода?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Можем ли да лекуваме успешно гнойна ангина само с лимон и сода?

Мнениеот rabotnata pchela » 19 Яну 2015, 14:22

Не съм пробвала, но и двете са много ефикасни при гнойна ангина, така че няма как да не е друго нещо:)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 18 Мар 2015, 11:25

Гнойната ангина ако няма с последствия - кашлица, може да се излекува, но не вярвам, че лесно може да се излекува и отока на гърлото, който се получава, т.е. налепите ще се махнат, но гърлото ще остане възпалено и подуто. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 18 Мар 2015, 12:48

Гаргарата има ефект, горе долу, но не мисля, че е някакъв много голям, според мен стоплящите компреси вършат по-голяма работа. :)
Аватар
silver933

Мнениеот Snejna » 18 Мар 2015, 13:42

silver933 написа:Гаргарата има ефект, горе долу, но не мисля, че е някакъв много голям, според мен стоплящите компреси вършат по-голяма работа. :)

и аз ги харесвам, да :) А гаргарата колко ли пъти трябва да се прави?
Аватар
Snejna

Мнениеот Elica » 19 Мар 2015, 17:35

Докато не изпиете някой антибиотик няма как да се получи, не се подлъгвайте ;)
Аватар
Elica

Мнениеот kalinka-kuku » 21 Мар 2015, 09:49

Няма как да стане, докато не се изпие предписания антибиотик няма как да се излекуваш. По-скоро има начин, но той включва една седмица и нагоре да стоиш гладен и с възпалено болно гърло.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот rabotnata pchela » 21 Мар 2015, 12:34

marsu написа:Няма как да стане, докато не се изпие предписания антибиотик няма как да се излекуваш. По-скоро има начин, но той включва една седмица и нагоре да стоиш гладен и с възпалено болно гърло.

Миналата седмица такава гнойна ангина карах, че всички възможности пробвах, то не беше сода със сол, лимон, джинджифил, да ядох, та си правих гаргара, голям гърч беше и така или иначе след 4-тия ден на мъки си купих антибиотик и нещата се оправиха.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kalinka-kuku » 13 Окт 2016, 12:10

rabotnata pchela написа:
marsu написа:Няма как да стане, докато не се изпие предписания антибиотик няма как да се излекуваш. По-скоро има начин, но той включва една седмица и нагоре да стоиш гладен и с възпалено болно гърло.

Миналата седмица такава гнойна ангина карах, че всички възможности пробвах, то не беше сода със сол, лимон, джинджифил, да ядох, та си правих гаргара, голям гърч беше и така или иначе след 4-тия ден на мъки си купих антибиотик и нещата се оправиха.

За съжалание, все се допираме до тях, освен ако не е по-лека и тогава вече може да се лекува с народни рецепти, или си много упорит и си ОК да търпиш всякакви неразположения.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот black » 13 Окт 2016, 15:01

Няма такова нещо, представяте ли си тази гной дни наред да е в гърлото ти и да попада надолу в стомаха при всяко преглъщане! Сигурен край според мен. Не бих си направил такъв експеримент.
black

Мнениеот Pipilota » 19 Окт 2016, 09:36

black написа:Няма такова нещо, представяте ли си тази гной дни наред да е в гърлото ти и да попада надолу в стомаха при всяко преглъщане! Сигурен край според мен. Не бих си направил такъв експеримент.

Блякз, по принцип обачене си представям да влезе в стомаха. :lol: Има си хора, които продължават да твърдят, че някои неща се изкарват за 7 дена със или без антибиотик. :wink:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар