Какво ви дразни най-много в другия пол?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво ви дразни най-много в другия пол?

Мнениеот fawla » 21 Сеп 2016, 11:11

analizatorka написа:
miron написа:Мрънкането си дразни да, подкрепям по-напред казаното. :) Дразня се също, че много често жените говорят излишно с приятелките си и лична информация се изнася извън къщи!

Това и за мъжете се отнася :smile: , не само за жените. Стане скандал и нараненият, незавидимо дали мъжът или жената, задължително ще се оплаче на някой приятел/приятелка. Няма как да не споделиш, когато ти тежи нещо. Но поне да не е на всеки, който срещаш :lol: .

Не съм много съгласна, мъжете почти никога не споделят с приятели, а жената ще е изпяла поне на 2-3 жени докато мъжът ѝ е в банята след скандала.
Аватар
fawla

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Сеп 2016, 12:58

Не знам какво ме дразни в мъжете, може би най-вече това, че са много лицемерни, понякога. И то това лицемерие излиза в дългогодишната връзка, разбираш, че не получаваш това, което си взел.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот pitanka » 21 Сеп 2016, 13:19

Егоизмът на мъжете е пословичен и това е , което ме дразни много у тях. Не се интересуват как се чувства другия, липсата на съпричастие. Поне аз на такива съм попадала.
pitanka

Мнениеот S_Milenska » 26 Сеп 2016, 15:41

pitanka написа:Егоизмът на мъжете е пословичен и това е , което ме дразни много у тях. Не се интересуват как се чувства другия, липсата на съпричастие. Поне аз на такива съм попадала.

наистина, много мъже си мислят, че само те са важните и техните жалания и мързел. Мен ме дразни това, че ни възприемат за слугини и всяко къщно задължение е за жените, въпреки че един мъж може успешно да се включи в голяма част от работата.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 27 Сеп 2016, 10:19

S_Milenska написа:
pitanka написа:Егоизмът на мъжете е пословичен и това е , което ме дразни много у тях. Не се интересуват как се чувства другия, липсата на съпричастие. Поне аз на такива съм попадала.

наистина, много мъже си мислят, че само те са важните и техните жалания и мързел. Мен ме дразни това, че ни възприемат за слугини и всяко къщно задължение е за жените, въпреки че един мъж може успешно да се включи в голяма част от работата.

Домакинската работа си е работа на жената, нали.. и ние самите израснахме с този пример и това продължаваме да показваме на нашите деца, но трябва да ги караме малко по малко да си чистят самите те, за да не ни псуват някой ден жените им. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот dejavu » 27 Сеп 2016, 10:40

Много е странно - дразним се на нашите мъже, а като че ли залагаме като бъдеща бомба неща, които ще дразнят други жени след години :smile: . Няма значение дали отглеждаш момче или момиче май, все нещо ще предизвика недоволство :mrgreen: .
dejavu

Мнениеот silver933 » 20 Окт 2016, 10:27

dejavu написа:Много е странно - дразним се на нашите мъже, а като че ли залагаме като бъдеща бомба неща, които ще дразнят други жени след години :smile: . Няма значение дали отглеждаш момче или момиче май, все нещо ще предизвика недоволство :mrgreen: .

Е то все те дразни нещо в друия, като живееш с някой все се намира за кво да ти лази по нервите..
Аватар
silver933

Мнениеот dafinka » 20 Окт 2016, 12:44

Същност те са толкова еднакви с нас, че се опитват да ни вменят че ние сме кифли. :smile:
Мрънкат повече от нас, позират повече от нас, мързеливи са, суетят се, не решителни са в много ситуации. Най-лошото е, че не си го признават... Не искам да ги храня повече, за това ще се смиря и ще допълня от както свят светува истината е, че не можем един без друг.
За това призовавам към мир и любов! Достатъчно труден стана живота. От подкрепа, внимание и обич имаме нужда всички. :smile: :kisslips: :kisscheek:
dafinka

Мнениеот Jully » 25 Окт 2016, 12:45

Винаги ще ни дразни с нещо другия, ако не ни дразни, как ще разбираме кое е хубаво и кое е добро :)
Аватар
Jully

Мнениеот Био доктор » 25 Окт 2016, 14:55

Това, което ви дразни в другият пол, не ви ли дразни и в хора от вашият пол или там всичко е ОК, егоизма дразни само, ако е проява от другият пол...
Био доктор

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси