Полово предавани болести - онлайн консултация с венеролог

Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.

Re: Полово предавани болести - онлайн консултация с венеролог

Мнениеот Dr Violina Todeva » 12 Сеп 2016, 10:09

МиленГешев написа:Здравейте д-ре преди 4..5 дена бях на уролог ппради оплаквания от леко парене при уриниране и болки в левия тестис правиха ми иследвания на семенната течност и ми взеха секрет правиха ми изследвания на урината и кръвта иследвания за хламидии всичко е ок.. А днес ставаики сутринта усетих сърнеж по късно като отидох по нужда видях че главичката има червени петънца и имаше леко бяла течност като извара.. Не съм правил секс.. От 10 дена какво може да е това.. Непия хапчета уролога ми идписа някви на билкова основа понеже нямало причини за антибиотик

Здравейте!

Посетете лекуващия лекар, ако сте пил антибиотик може да се е получила кандидоза.

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
Специалист Дерматология, Венерология и Естетична Дерматология
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Deyan Petkov » 04 Окт 2016, 15:22

Добър ден!
Искам и аз да се оплача от моя проблем! Имам увеличен епидидим в левия тестис. Не ме боли много, по-скоро като парене е, но е факт, че е 2-3 пъти по голям от десния. Няма болка и кръв при уриниране и еякулация. Паренето от време на време се качва по канала нагоре. Тестисите са добре и няма никакви бучки. Това се случи ( преди 4 дена) в ден в който правих 3 неща там долу:
1 - мастурбирах - доста дълго може би към час и малко. Когато дойде момента на еякулация спирам за малко и после пак продължавам. Може би е грешка.
2 - подстригвах скротума с машинка за подстригване и точно зад левия тестис го прескрипах със зъбите на машинката. Доста ме заболя, но нямаше кръв и рани.
3 - вечерта правих секс с приятелката си - от 5 години сме заедно няма изневери и болести. От началото го правим без презерватив.

Преди 10 месеца съм опериран от ингвинална херния в ляво, но нямах проблеми с тестисите, освен че от оперираната страна малко "висна" :grin:
Сега се притеснявам да не съм го травмирал нещо от прекомерна мастурбация ли не знам... Моля ви доктор Тодева, ако можете да изкажете някакво мнение?
Благодаря предварително ..

ПС : Забравих да кажа, че след операцията на контролни прегледи се бях тревожил за рак на тестиса, защото беше много подут - казаха ми, че нямам и да не се филмирвам. :shock: на 27 години съм, 172см висок и тежа 85 килограма. Поздрави!
Deyan Petkov

Мнениеот sorosa » 08 Окт 2016, 01:34

Здравейте,

От няколко дена се появи червен обрив(средни големи петна) върху горната част на главичката на пениса. Симптомите са почти постоянен сърбеж,в много редки случай и лека болка.

Не съм имал полов контакт вeче една година, какви са възможните причини за появата му ? и? При какъв специалист мога да потърся помощ/консултация и има ли начин да индетифицирам проблема без да ходя на лекар(не се притеснявам от визитата,но се намирам в чужбина и не съм убеден, че ще мога да намеря правилния лекар)
sorosa

Мнениеот Dimityr » 08 Окт 2016, 13:34

Здравейте.
Моят проблем е от няколко години.Имам постоянна болка в главичката на пениса,чести позиви за уриниране и болка в тестисите.Болката се усилва като нося дънки или по тясно бельо.Направих си изследвания за бактерии всичко е чисто.Усещам също,че болката се усилва като вдигам нещо тежко и получавам болки в кръста и слабините .Обиколил съм много уролози всичките казват всичко е чисто няма диагноза.Последния при който бях ми препоръча да посетя венеролог.
Dimityr

Мнениеот Melisa » 10 Окт 2016, 16:11

Здравейте! Искам да ви попитам след като имам генитален херпес, кондиломи, гъсто зеленикаво жълто течение (може би трихомониаза) и най важното ранички на шийката на матката и влагалището и цистит при какъв специалист да отида - на дермато-венеролог или гинеколог И най важното и какви изследвания и къде в София мога да ги направя тъй като в моя град не ги правят? Моля отговорете информацията ми е много необходима предварително благодаря!
Melisa

Мнениеот potrebitelskoime » 16 Окт 2016, 21:31

Здравейте, преди 1-2 месеца след полов акт и орален секс получих зачервяване на главичката на члена. В първите дни мисля, че бяха само точици, но в последствие се превърна в зачервяване. При възбуда, полов акт или мастурбация зачервяването се засилва много. Първите дни имах парене, но не при уриниране, а просто така в отворчето откъде уринирам. При уриниране нямам смущения. Ходих на уролог, който ми предписа мехлем на име Тридерм, но нямаше ефект и ме прати на кожен лекар, който ми изписа фуцидин крем и отново нямаше ефект. Сега ми изписа Латикорт и антибиотик за 3 дни на име Сумамед. Кремът е за 7 дни, минаха 3, но все още не виждам ефект.
potrebitelskoime

Мнениеот jivka.dimitrova » 26 Окт 2016, 19:53

След полов акт с новия ми приятел ми се появи ужасно силно бяло течение. Даде в лаборатория еякулат за изследване и резултата показа staphylococcus aureus. Ходи при уролог който му каза,че това е нещо нормално и не му назначи никакво лечение... Въпроса ми е дали това наистина е нещо нормално и защо при мен се изразяват такива симптоми, ако наистина всичко е нормално, което ми е трудно да повярвам...
jivka.dimitrova

Мнениеот Тити » 26 Окт 2016, 20:21

Здравейте д-р Тодева! Имам запитване към Вас. След контакт с бивш мой приятел 3 дни по-късно започна секретиране от влагалището и ануса на жълтеникъв секрет. По назначение на гинеколог съм пила всички групи антибиотици. Месец по-късно прекарах менингит, който е неустановен. След изписване от болницата получих лезии на езика и не виждах. Ретината на очите ми беше засегната. При всички прегледи се констатираше цервицит, имах ранички по каналчето и на шийката на матката. 3 месеца по-късно се появи огромен обрив около гениталиите и ануса. Краката ми не ме държат. Изследвала съм всички болести по няколко пъти. Единственото, което се изолира са ентерококи и бета хемолитичен стрептокок от група б. Така вече 6 месеца. Имам проблеми от скоро и с черния дроб, очите са ми доста зле. След преглед на дебелото черво откриват лезии. Сега 6 месеца по-късно няма лезии, но има уплътнения на тези места. Четох доста в интернет и имам цялата клинична картина на сифилис, но на него давам отрицателен резултат (вече няколко отрицателни). Моля Ви, кажете ми каква може да е болестта и може ли да се лекува. Готова съм да си запиша час при Вас. Надявам се на отговор.
Тити

Мнениеот Dr Violina Todeva » 08 Ное 2016, 12:15

Тити написа:Здравейте д-р Тодева! Имам запитване към Вас. След контакт с бивш мой приятел 3 дни по-късно започна секретиране от влагалището и ануса на жълтеникъв секрет. По назначение на гинеколог съм пила всички групи антибиотици. Месец по-късно прекарах менингит, който е неустановен. След изписване от болницата получих лезии на езика и не виждах. Ретината на очите ми беше засегната. При всички прегледи се констатираше цервицит, имах ранички по каналчето и на шийката на матката. 3 месеца по-късно се появи огромен обрив около гениталиите и ануса. Краката ми не ме държат. Изследвала съм всички болести по няколко пъти. Единственото, което се изолира са ентерококи и бета хемолитичен стрептокок от група б. Така вече 6 месеца. Имам проблеми от скоро и с черния дроб, очите са ми доста зле. След преглед на дебелото черво откриват лезии. Сега 6 месеца по-късно няма лезии, но има уплътнения на тези места. Четох доста в интернет и имам цялата клинична картина на сифилис, но на него давам отрицателен резултат (вече няколко отрицателни). Моля Ви, кажете ми каква може да е болестта и може ли да се лекува. Готова съм да си запиша час при Вас. Надявам се на отговор.

Здравейте!

Можете ли да приложите изследванията и консултациите, които са правени? Най-добре е ако мога да Ви прегледам, но работя в Стара Загора!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Dr Violina Todeva » 08 Ное 2016, 12:19

jivka.dimitrova написа:След полов акт с новия ми приятел ми се появи ужасно силно бяло течение. Даде в лаборатория еякулат за изследване и резултата показа staphylococcus aureus. Ходи при уролог който му каза,че това е нещо нормално и не му назначи никакво лечение... Въпроса ми е дали това наистина е нещо нормално и защо при мен се изразяват такива симптоми, ако наистина всичко е нормално, което ми е трудно да повярвам...

Здравейте!

При вас какво показва микробиологията? В какъв титър е бактерия в еякулата! Ако трябва повторете изследванията!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Kожни и венерически болести