Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Leonora » 28 Окт 2016, 11:24

Annamaria в кои зони ти поставиха ботокса заради гневната бръчка? само между очите или по цялото чело се слага?
Аватар
Leonora

Мнениеот Gorica23 » 28 Окт 2016, 20:52

annamaria написа:прегледът ми за ретуш е утре. вече трябва да се е проявилo пълното действие на ботокса и ще видим дали ще е нужно да се доблокира още малко движението. аз го усещам добре, при мимика не ми се сбръчква тази част както преди, но не ми пречи по никакъв начин.
Лисандра, ще гледам да не забравя да питам за Хайфу процедурата.

Как мина контролния, боцнаха ли те още някъде?
И аз се интересувам от Хайфу, надявам се не си забравила да разпиташ? :)
Gorica23

Мнениеот Doktoricata » 31 Окт 2016, 11:22

annamaria, честито, значи и ти стана пациент на д-р Каляшева. Тя пипа много леко и няма от какво да се притесняваш. Имаше ли нужда от ретуш?
Doktoricata

Мнениеот renetka » 31 Окт 2016, 12:18

annamaria написа: renetka, ами не е трудно. всичко влиза в електронното ми досие. в него имам информацията за прегледа и процедурата, която даже мога да си преглеждам онлайн. за ботокса - този, които ми поставиха е Вистабел.

Това за електронно досие е наистина добро нещо, да си знаеш винаги какво, кога си си правил. Ама аз имах предвид за сегашната ти процедура, колко ботокс ти беше нужно да се постави?
renetka

Мнениеот annamaria » 01 Ное 2016, 11:15

здравейте, момичета, колко много въпроси! в петък всичко мина добре, не се наложи каляшева да ми слага повече ботокс. имам си естествено движение, но участъка не се нагъва, за да ми прави грозната бръчка.
ренетке, леонора, количеството ми е 25 единици и не е по цялото чело, само в няколко точки в областта на бръчката.
докторице, не съм за пръв път нейн пациент, била съм и за по-интимен проблем при нея и добре знам, че е много внимателна.

за хайфу -то, извинявайте момичета, не съм забравила, но имаше други пациенти в чакалнята и нямаше кога да разпитам за подробности. обещавам другия път да го направя.
annamaria

Мнениеот Neven498 » 02 Ное 2016, 10:57

annamaria, ще трябва да ходиш пак на преглед ли? не беше ли само този, докато не мине действието на ботокса?
Аватар
Neven498

Мнениеот Lisandra » 02 Ное 2016, 13:31

Neven498, действието на ботокса тепърва ще се разгръща. Тя е била на ретуш, при ботокса не е като при филърите с натрупване, а за следващо слагане се изчаква мускула да си възвърне движението.
Lisandra

Мнениеот Pacienti » 03 Ное 2016, 18:27

annamaria, честито! Спомням си на първата консултация, как ме попита "Кое най-много те дразни, като се погледнеш в огледалото?"
Аз съм другата седмица при нея, ще видим какво ще каже. Много съм любопитна това Хайфу дали ще е подходящо за мен?
Pacienti

Мнениеот annamaria » 04 Ное 2016, 11:28

благодаря pacienti :) да, познат ми е този въпрос. както и "какви са ти притесненията?" и като си признах, че ме е страх от игли, тя се погрижи почти да не забележа такива.

невенче, нямам нужда от повече контролни прегледи за ботокса, вече всичко е проследено. няколко дни след като го поставихме, каляшева ми звънна по телефона да попита как се чувствам, после се видяхме за ретуша и готово. ако ходя скоро, ще е за друго.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 04 Ное 2016, 17:28

Pacienti, защо да не е подходяща за теб Хайфу процедурата? В статията ясно е посочено кога не трябва да се прилага.
Единствено ако още нямаш нужда.
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим