Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Lisandra » 08 Дек 2016, 12:57

За пациенти не знам, но аз в понеделник ще правя Хайфу. Това е най доброто средство за неоперативен лифтинг. Обясниха ми, че самата процедура трае окло два часа, като те работят с два накрайника, за повърхностно и дълбоко проникване. От повърхностното веднага се забелязвал ефекта, докато от дълбокото след два три месеца, за да се регенерират колагеновите клетки.
Lisandra

Мнениеот Leonora » 09 Дек 2016, 11:08

Ще следя с интерес да разкажеш как е минало и какъв ефект усещаш.
За хайфу има ли възрастова граница и за всеки ли е подходящо?
Аватар
Leonora

Мнениеот annamaria » 14 Дек 2016, 16:59

Leonora, то не пречи да си повториш мезотерапията като поддържаща за сезона, за хубаво подхранване и освежаване. към процедура като хайфу трябва да се насочваш ако имаш отпускане на кожата и ако се изгубил от обема в лицето, което състарява. двете терапии не са с еднакво предназначение, хайфу повлиява и на най-дълбоките слоеве. за това е алтернатива на намесата на скалпел за такъв проблем.
annamaria

Мнениеот renetka » 15 Дек 2016, 14:33

annamaria как се чувстваш с ботокса сега като мина време, има ли още промяна? да отпусне или да стегне още. Колко време ще ти държи и после бръчката ще се върне ли?
renetka

Мнениеот Doktoricata » 20 Дек 2016, 17:15

Мезотерапията се отплаща в годините. Ако я правиш редовно, с полезни вещества забавя процеса на стареене.
Докато това което четох, е че чрез Хайфу се стимулира производството на колагеновите клетки. Т.е., това, което си мисля, мезотерапията и Хайфуто работят на различни нива и може би се допълват. Но не знма, това са само мои предположения. :)
Doktoricata

Мнениеот Neven498 » 21 Дек 2016, 13:59

Мезотерапия за поддръжка нали се прави веднъж-два пъти годишно. Докато ефекта от Хайфу трае години.
Но пък ако не са взаимнозаменяещи, нищо не пречи да се комбинира. Или греша?
Аватар
Neven498

Мнениеот Lisandra » 23 Дек 2016, 15:54

Да ви се похваля, направих Хайфу. Работи ме около два часа с два накрайника, за дълбоко и повърхностно проникване. С повърхностното не ме болеше, но с другия си има болка, особено над нерв като минеше, няколко дни все едно имах мускулна треска. Веднага кожата при назолабиалните се дръпна, за цялостния лифтинг, ефекта ще се прояви до 3 месеца. Сложихме и съвсем малко филър в горната устна и съм готова за празниците, подмладена и сияеща.
Весело посрещане на Коледа красиви дами. :)
Lisandra

Мнениеот annamaria » 27 Дек 2016, 19:00

честита Коледа, дами!!! бъдете здрави и винаги много красиви!

Lisandra, голямо честито на теб и за процедурите, тамън за празника си успяла да си съвсем излъскана :smile: . разкажи повече за хайфуто, че ми е интересно. аз така и не успях да разпитам, докато бях на място. два часа с всеки накрайник или общо? в кои зони точно правихте и щом казваш, че веднага е имало видима промяна, продължи ли и после да се подобрява кожата или останалото ще дойде с ефекта от дълбокото?
annamaria

Мнениеот Leonora » 29 Дек 2016, 18:30

Lisandra написа:Да ви се похваля, направих Хайфу. Работи ме около два часа с два накрайника, за дълбоко и повърхностно проникване. С повърхностното не ме болеше, но с другия си има болка, особено над нерв като минеше, няколко дни все едно имах мускулна треска. Веднага кожата при назолабиалните се дръпна, за цялостния лифтинг, ефекта ще се прояви до 3 месеца. Сложихме и съвсем малко филър в горната устна и съм готова за празниците, подмладена и сияеща.
Весело посрещане на Коледа красиви дами. :)

Весели празници и от мен. Честито, Лисандра! Подмладен и сияща за празниците - завиждам :lol: Ама как успяхте да направите двете неща едновременно, може ли да се съчетава? И след хайфу, наистина ли нямаше нужда от някакво възстановяване?
Аватар
Leonora

Мнениеот Pacienti » 30 Дек 2016, 18:42

Весели парзници и от мен!
Честито на Лисандра, аз го отложих за другата година, не бях добре. Иначе болката търпима ли е?
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим