За и против обезкосмяването на триъгълника!

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: За и против обезкосмяването на триъгълника!

Мнениеот lussy » 07 Окт 2016, 09:13

Не ви ли е неудобно някой друг да ви обезкосмява н тази област? На мен много ми е неудобно и затова все не мога да се наканя да отида за качествено обезкосмяване там.
lussy

Мнениеот vanessa_ » 11 Окт 2016, 14:48

lussy написа:Не ви ли е неудобно някой друг да ви обезкосмява н тази област? На мен много ми е неудобно и затова все не мога да се наканя да отида за качествено обезкосмяване там.

Първите 1-2 пъти са странни,също както посещението на гинеколог. :) аз си правя кола маска от години и изобщо не се притеснявам, само когато сменям човека малко ми е по-смутено, но бързо минава притеснението.
vanessa_

Мнениеот Neven498 » 02 Ное 2016, 11:16

Да, за такава процедура човек се чувства неудобно и някакси уязвим. Така че си е въпрос на отношението, което ще успеете да изградите. Да имаш усещане за доверие.
Аватар
Neven498

Мнениеот Nightmare » 02 Ное 2016, 11:47

Ако мъжът иска да си обезкосмена, какво ще правиш, минаваш под ножа :lol: . Пък и не е някаква болка за умиране, може и без космите.
Nightmare

Мнениеот fawla » 02 Ное 2016, 13:47

Nightmare написа:Ако мъжът иска да си обезкосмена, какво ще правиш, минаваш под ножа :lol: . Пък и не е някаква болка за умиране, може и без космите.

Е то надали има мъж, който да иска приятелката му да е натюр. Интимна прическа е едно, друго е да си гора. Мисля, че много се бъркат двете неща и когато някой спомене интимна прическа се разбира, че не се полагат никакви грижи за тази област, а е оставена на природата да се справя.
Аватар
fawla

Мнениеот preslavaslavova » 02 Ное 2016, 23:53

Доколкото съм чувала, има мъже, които обичат natural. А иначе интимната прическа отнема много време и поддръжка, така че някои хора са в голяма заблуда.
preslavaslavova

Мнениеот puhcheto » 03 Ное 2016, 10:04

Има мъже, които искат жената да няма никакви косми, има и такива, които харесват само на венериния хълм да има косми. Щом се нарича интимна прическа, значи не става въпрос за гора, оставена свободно да расте и трудно може да се сбърка с неподдържана жена.
Аватар
puhcheto

Мнениеот gabinka_80 » 03 Ное 2016, 10:31

Последните години се наложи модата с напълното обезкосмяване, до преди 20 години хората свободно оставяхя по някой друг косъм, така известно като интимна прическа. Може би заради еротичните филми, вече това не го приемаме за нормално. Не мисля, че хигиената би се намалила, ако имаш някаква интимна прическа, все пак природата на първо място си знае работата, след това е всичко останало.
gabinka_80

Мнениеот Elica » 04 Ное 2016, 13:27

gabinka_80 написа:Последните години се наложи модата с напълното обезкосмяване, до преди 20 години хората свободно оставяхя по някой друг косъм, така известно като интимна прическа. Може би заради еротичните филми, вече това не го приемаме за нормално. Не мисля, че хигиената би се намалила, ако имаш някаква интимна прическа, все пак природата на първо място си знае работата, след това е всичко останало.

За хигиената и аз не съм съгласна, все едно тези хора с дълга коса да са по-мръсни от тези с къса.. :lol: Това, че мястото е специфично не значи, че е някакво срамно или нещо подобно.
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 04 Ное 2016, 14:49

За мен не хигиената е водеща за това решение, а по-скоро чувството, че съм по-секси. Не си представям как съм с някой мъж и той попада на моята гора.. :oops:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота