Да попитаме - умният или глупавият мъж е по-потентен?

Да попитаме - умният или глупавият мъж е по-потентен?

Мнениеот Ivaylo » 08 Апр 2014, 16:36

Работя в 90% женски колектив и днес колегите ме повикаха и леко зададоха следния прост въпрос:
Дали умният или глупавият мъж е по-потентен?
Странна работа, аз се замислих. И реших да питам вас, дамите, защото аз като мъж нямам мнение :)
От една страна, винаги съм смятал, че по-умните мъже би трябвало да са по-чувствителни и да го удрят повече на чувства, емоции, докато по-глупавите...на екшън. :lol:
За сметка на това има и трети вариант, глупав, който го удари на емоции - леле мале, там екшън няма, но има ревност, скандали, простотии. Въобще, моето мъжко мнение е май, че по-глупавите мъже, които не се отдават много на мислене и на чувства, винаги се представят по-добре в леглото. Където има чувства, има и съмнение, има ревност, има...абе, знаете какво има...
Същата работа е с жените, там вече мога да го потвърдя от пряк опит. Колкото по-малко мисли, толкова по-добър секс се прави с нея.
Понеже съм умен и ме смятат за умен, нямам достатъчно опит /ето ви едно потвърждение!!!/...затова реших и да ви попитам вас, дами и вие промъкващи се и четящи мъже...има ли значение наистина? :lol:
Да разбулим тайните на секса :)
Аватар
Ivaylo

Re: Да попитаме - умният или глупавият мъж е по-потентен?

Мнениеот ramimni » 08 Апр 2014, 16:50

Е от умен до умен има разлика, както и от хубав до хубав секс. За едното лашкане - всеки може, друго е да вложи нещо повече, така че да те накара да се чувстваш специална, това се съмнявам да го могат глупавите :!: кажете, че не е така пък! :lol:
ramimni

Мнениеот Ivaylo » 08 Апр 2014, 17:37

ramimni написа:Е от умен до умен има разлика, както и от хубав до хубав секс. За едното лашкане - всеки може, друго е да вложи нещо повече, така че да те накара да се чувстваш специална, това се съмнявам да го могат глупавите :!: кажете, че не е така пък! :lol:

Има и такъв момент - да определим какво е добър секс. Ако е яко лашкане, хм...дали точно това е добрият секс?
Аватар
Ivaylo

Мнениеот lussy » 09 Апр 2014, 11:41

Ivaylo написа:
ramimni написа:Е от умен до умен има разлика, както и от хубав до хубав секс. За едното лашкане - всеки може, друго е да вложи нещо повече, така че да те накара да се чувстваш специална, това се съмнявам да го могат глупавите :!: кажете, че не е така пък! :lol:

Има и такъв момент - да определим какво е добър секс. Ако е яко лашкане, хм...дали точно това е добрият секс?

Този въпрос: какво е добър секс, по скоро трябва да бъде отправен към мъжката част от форума, тъй като за по-голямата част от жените е ясно - прочувствен и страстен, налиии???? :roll: А за мъжетеее? :roll:
lussy

Мнениеот Ivaylo » 09 Апр 2014, 12:16

И какво означава прочувствен и страстен? :lol:
Според мен, като мъж го казвам, естествено, добрият секс е:
- хармония в движенията
- нещо общо в мислите
- добра тема за разговор преди него или след него
- пълна липса на усещания за собственост, защото това убива всичко.
Мен ако питате, една част от жените харесват наистина груб секс, но често в главите им са други неща или мъже.
Аватар
Ivaylo

Мнениеот djudjanka » 09 Апр 2014, 14:42

За да кажем кои мъже са по-потентни, трябва първо да си отговорим на въпроса какво е потентност и по-специално - сексуална потентност? Някои хора бъркат потентността с плодовитостта, което е грешно! И така сексуалната потентност е възможността мъжът да осъществява полов акт. Когато един мъж е способен на полово сношение, значи той е потентен. Не говорим за качество в никакъв случай! В този ред на мисли е много вероятно тези мъже, които имат по-леко ежедневие да се справят значително по-добре по простата причина, че съзнанието им не е заето с решаване на куп проблеми, а напрежението е от особено значение. Някой да ме обори? :P
Аватар
djudjanka

Мнениеот pepa1974 » 09 Апр 2014, 18:10

djudjanka написа:За да кажем кои мъже са по-потентни, трябва първо да си отговорим на въпроса какво е потентност и по-специално - сексуална потентност? Някои хора бъркат потентността с плодовитостта, което е грешно! И така сексуалната потентност е възможността мъжът да осъществява полов акт. Когато един мъж е способен на полово сношение, значи той е потентен. Не говорим за качество в никакъв случай! В този ред на мисли е много вероятно тези мъже, които имат по-леко ежедневие да се справят значително по-добре по простата причина, че съзнанието им не е заето с решаване на куп проблеми, а напрежението е от особено значение. Някой да ме обори? :P

Не вярвам да има толкова неграмотни зрели хора, които да бъркат плодовитост с потентност! ;)
pepa1974

Мнениеот julianne » 24 Апр 2014, 12:30

pepa1974 написа:
djudjanka написа:За да кажем кои мъже са по-потентни, трябва първо да си отговорим на въпроса какво е потентност и по-специално - сексуална потентност? Някои хора бъркат потентността с плодовитостта, което е грешно! И така сексуалната потентност е възможността мъжът да осъществява полов акт. Когато един мъж е способен на полово сношение, значи той е потентен. Не говорим за качество в никакъв случай! В този ред на мисли е много вероятно тези мъже, които имат по-леко ежедневие да се справят значително по-добре по простата причина, че съзнанието им не е заето с решаване на куп проблеми, а напрежението е от особено значение. Някой да ме обори? :P

Не вярвам да има толкова неграмотни зрели хора, които да бъркат плодовитост с потентност! ;)

И аз не искам да вярвам, но има за съжаление :lol:
julianne

Мнениеот Nightmare » 04 Ное 2016, 15:24

Аз съм попадала все на умни потентни мъже, така че за мен отговорът е ясен. Но по принцип не виждам каква е връзката между тези две неща, едното не определя другото.
Nightmare

Мнениеот Lisica » 04 Ное 2016, 16:57

Не виждам каква е връзката, той мож да е много потентен, но да е толкова тъп, че ни коя да не му върже. :mrgreen:
Аватар
Lisica

Следваща

Назад към Приказки по женски