Президентски избори в България - да се смеем или да плачем

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Бойко Борисов ще изпълни ли обещанието си или няма да го изпълни?

Мнениеот Kaya » 07 Ное 2016, 16:55

Той ще изгуби и следващата неделя и отново няма да подаде оствака, а и кому е нужна? Все едни и същи хора ходят на избори и правят едни и същи неща .
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот penelopa » 07 Ное 2016, 22:18

Yunona написа:Надявам се Бойко да изпълни обещанието и да спаси малкото чест, която му е останала.
Беше толкова смешен и жалък снощи, като обясняваше, че няма да подаде оставка, защото да факто ГЕРБ била първа политическа сила (тъй като генерал Радев е издигнат не от партия, а от инициативен комитет). Изключително немъжко поведение.
Най-важното сега е разумните българи да гласуват за генерала, защото ЦАцка президент ще е наистина срамна картина и тотален позор...

Изобщо не съм изненадана от Борисов. Уж се бие в гърдите, че е мъж на честта, но се държи като последния измекярин, който днес казва едно, утре друго. Толкова години все еди и същ цирк, хората им писна вече и според мен това е една от причините да загуби на първия вот.
penelopa

Мнениеот silver933 » 08 Ное 2016, 09:59

На мен ми е странно що Радев има толкова гласове, вижте колко ни е прост народеца - плюе БСП гласува за ГЕРБ, после плюе ГЕРБ гласува за БСП.. :roll: Мисля, че бая простаци имаме в държавата.
Аватар
silver933

Мнениеот black » 08 Ное 2016, 10:58

Аз не виждам какво му е на Радев. На хората им омръзна да гледат и слушат някакви празнодумци и хора без достойнсто и чест, с каквито е пълно начело на държавата ни. Радев спечели българите според мен с това, че е военен, знае какво и как да говори, не приказва празни приказки като Цецка Цачева и Росен Плевналиев, има осанка и изглежда мъж на честта. Това не е малко.
black

Мнениеот S_Milenska » 08 Ное 2016, 11:40

black написа:Аз не виждам какво му е на Радев. На хората им омръзна да гледат и слушат някакви празнодумци и хора без достойнсто и чест, с каквито е пълно начело на държавата ни. Радев спечели българите според мен с това, че е военен, знае какво и как да говори, не приказва празни приказки като Цецка Цачева и Росен Плевналиев, има осанка и изглежда мъж на честта. Това не е малко.

Абсолютно си прав! По-добре изглежда от Цецка, това е важното, а дали е комунист или не, той избора е само от комунисти за изборите!
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Ное 2016, 11:50

Докато хората пишат ПлевнАлиев ще гласуват и са комунисти. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Какво му е на Радев пита.. ми поредния комунист бе.. ей това му е, всички са комунисти, както казват хората - България ще се оправи, когато всички комунисти умрат! Дано да е скоро това време.., но явно и последователите им трябва да се споминат, че нещата да се оправят. Знаел какво да говори, по избори всеки знае какво да каже, после вече правят глупости.Само не знам какво му беше на ПлевнАлиев, защото доста често беше опозиция на бай ти Бойко, но съм се убедила, че хората просто не знаят какво искат. Искат да изберат някой, Радев да речем, той да им даде на готово в ръцете по една голяма пита хляб и вече да живеят царски. Ако ще и Иисус да слезе ей ся да спечели изборите точно след 2 години и той ще бъде нахокан. Радев ще го командори тая Илияна Йотова, дето беше във властта и направи едно голямо нищо. Много ми е интересно, след като САЩ и Европата са толкова зле, що па някой от нашите видни комунисти депутати, не си прати детето да учи в Русия, ами все ги пращат в Европата или в щатите? Кви държави имаше и те комунистически, сега не можем и на малкия им пръст да стъпим. Но като гласуваме за едни и същи боклуци, си заслужаваме съдбата, жалко е, че заради хора, мразещи ПлевнАлиев, страдат всички останали.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Rali_hr » 08 Ное 2016, 12:41

Искам да ви кажа, че в неделя аз ще гласувам за Цецка. :mrgreen: не ми се занимава отново с избори и отново с цедене на народни пари, не ми се занимава и с глупостите и цирка на българските политици.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот viking » 08 Ное 2016, 23:29

Явно човек трябва да е доста злобен и с промит мозък, за да желае смъртта на някого, защото има различно мнение и го обявяват за еди какъв си заради него. Да кълнеш предци и да желаеш смъртта на роднини, защото едва ли всички са нямали нищо общо със стария строй, е меко казано малоумно. Като се пусне една и съща латерна и няма спиране. Затова няма и да мръднем напред, докато продължаваме да се делим.
viking

Мнениеот Yunona » 09 Ное 2016, 12:03

rabotnata pchela написа:Докато хората пишат ПлевнАлиев ще гласуват и са комунисти. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Какво му е на Радев пита.. ми поредния комунист бе.. ей това му е, всички са комунисти...

И как Радев е комунист, като никога не е членувал в БСП? Цецка, за сметка на това, е била партиен член. Постъпила е в БКП през 1988 година.
Радев е обучаван в САЩ, натовски генерал е всъщност. Какъв комунист? Може да е издигнат от БСП, но в случая партията постъпи мъдро, като си избра неопетнена личност, която да подкрепи, защото в нейните редици нямаше подходящ кандидат.
Това, че го подкрепя социалистическа партия, не го прави комунист.
Не симпатизирам на БСП, но на Радев - да, и ще гласувам за него. Не се отъждествявам с електората на Цецка. И предпочитам мъж, който вдига самолета и знае как да лети :wink: , пред леля Цецка, която би могла да лети само на метла с повишена товароподемност.
Yunona

Мнениеот Elica » 09 Ное 2016, 13:21

Радев толкова ниско сведе глава към БСП, че няма на къде повече. Да, беше умен ход от страна на БСП да подкрепят Радев, вместо техните стари кандидати. За мен и двамата са еднакви. Вицепрезидентът на БСП ще си сложи нежния крак на врата на Радев, който една бюлетина не може да пусне и ще си стои с наведена глава през цялото време, може да сте сигурни. Много жени може би го харесват като мъж, но и ние сме доказали, че на нас ни трябва един нов, който да е от известна партия, за да му легнем в краката. Дано да се окажа лош пророк. Смеем се днес с американците, но ние сме за оплакване, за мен и двамата ни кандидати са от зле по-зле и да си призная, ще отида и ще пусна невалидна бюлетина в неделя.
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси