Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Президентски избори в България и по света.. да се смеем или да плачем?

09 Ное 2016, 15:42

Днес стана ясно, че Доналд Тръмп е новият президент на САЩ! Да му е честито! Всички поддържници на Хилари Клинтън пореваха от отчаяние и нещастие, че са загубили, а новият Президент ликува!
От друга страна, нас ни чака балотаж от двама кандидати един от друг по-лоши. Как намирате политическата ситуация в у нас и в щатите, мислите ли, че президенството на Тръмп ще даде някакво лошо отражение по целия свят, а от друга страна притеснявате ли за нашия избор в неделя? :roll:
Какво мислите като цяло за политическата ситуация в момента? :mrgreen:

Re: Президентски избори в България и по света.. да се смеем или да плачем?

09 Ное 2016, 16:21

Определено ако влезем в ролята само на наблюдатели, събитията са много интересни както в Щатите, така и у нас. Поддръжниците на Хилари Клинтън това им е работата - да реват, загуба си е все пак и то за мен е доста неочаквана, мислех, че няма да допуснат Тръмп да стане президент. Има размествания в нагласите на хората, струва ми се, че тотално обикновените хора се обръщат срещу така наречения елит. Да си правят изводите, ако могат и ако не е късно.

09 Ное 2016, 16:24

Хилъри е скрита лимонка, така че добре беше, че не спечели тя изборите й, амбицията й да бъде първата жена в щатите по няколко критерия й изиграха лоша шега, не беше тогава за такава битка и хората мисля и там гласуваха по-скоро наказателно, срещу нея и избраха Тръмп. А сега при него мисля, че ще е доста забавно, но не очаквам да изкара цял мандат.
У нас е по-скоро положението за рев, смеем се днес на американците, но ние ще ревем. :roll: При нас кандидатите са от зле по-зле. :mrgreen:

09 Ное 2016, 16:49

Нали китайците имаха поговорка "Проклятие е да живееш в интересни времена" :lol: , на ни сега! Винаги има такива, които се смеят, има и такива, които плачат. Лошото е, ако ние сме все плачещите. Това означава, че не мърдаме на никъде и нищо не се променя, независимо от смяната на лицата. Това за мен е вече целенасочено.

09 Ное 2016, 16:52

Забавна политическа картинка виждам аз, а дали е добро или не е друг въпрос. Да си призная американците не мога да ги мисля, вярно, че дава отражение тяхната политика по целия свят, вярно, че Тръмп доста ще нажежи отношенията с бежанци и подобни, но от друга страна и политиката на Хилъри да даде гражданство на 11 милиона не беше много наред.
А за нашите избори не ми се говори... имам позната, която е в партия бсп, тя е тотално откачила на тема Радев, такива кухи провокации, абсолютно в стила на бсп... думи нямам. :banghead: А тази жена възпитава деца, жалко за тях и за промития мозък, който им налага. От друга страна, от БСП се сетиха с нови к**ви да правят бардак, та поне измислиха нещо интересно с този си избор, докато герб заложиха на възможно най-противния кандидат. В неделя ще е безсмислен вота.

10 Ное 2016, 10:09

Аз мисля, че текат процеси, които ще променят много света. Може да не е сега или след година, но дано тези промени настъпят и да са основата на нещо по-добро, отколкото е сега положението в света.

10 Ное 2016, 11:50

M.Tasheva написа:Аз мисля, че текат процеси, които ще променят много света. Може да не е сега или след година, но дано тези промени настъпят и да са основата на нещо по-добро, отколкото е сега положението в света.

Ей тая част много ме съмнява да е така.. по-скоро ще става все по-зле. :mrgreen:

11 Ное 2016, 16:20

Аз съм доста притеснена от изборите и от това, което предстои. :roll: Не всички намираме своя лидер в нашите президенти.
За Доналд Тръмп нямам какво да кажа, не съм запозната много с него като човек и като личност, но след като неведнъж е успявал да излезе от банктрута и да се изправи и да достигне такова състояние, може би не е чак толкова тъп. Вярно, може и да е с по-странен и буен характер, но ще поживеем и ще видим!

12 Ное 2016, 21:31

На тези избори не съм гласувала. Нама за кого.

14 Ное 2016, 09:49

С времето всичко си се показва. И Тръмп, и Радев ще си проличат скоро какви президенти са и каква ще им е политиката. Аз мисля, че не трябва да очакваме чудеса, защото е много трудно да се променя статуквото и не мисля, че те ще са толкова силни и способни да го променят, просто няма да им позволят. Но все някога това ще стане, дано да е скоро. Конкретно за нашите избори мен лично ме учуди, че 12% от гербаджиите са гласували за Радев. Това ако не е показателно за Борисов, не знам кое!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9