Yunona написа:Надявам се Бойко да изпълни обещанието и да спаси малкото чест, която му е останала.
Беше толкова смешен и жалък снощи, като обясняваше, че няма да подаде оставка, защото да факто ГЕРБ била първа политическа сила (тъй като генерал Радев е издигнат не от партия, а от инициативен комитет). Изключително немъжко поведение.
Най-важното сега е разумните българи да гласуват за генерала, защото ЦАцка президент ще е наистина срамна картина и тотален позор...
black написа:Аз не виждам какво му е на Радев. На хората им омръзна да гледат и слушат някакви празнодумци и хора без достойнсто и чест, с каквито е пълно начело на държавата ни. Радев спечели българите според мен с това, че е военен, знае какво и как да говори, не приказва празни приказки като Цецка Цачева и Росен Плевналиев, има осанка и изглежда мъж на честта. Това не е малко.
rabotnata pchela написа:Докато хората пишат ПлевнАлиев ще гласуват и са комунисти.![]()
![]()
![]()
Какво му е на Радев пита.. ми поредния комунист бе.. ей това му е, всички са комунисти...
Още от Framar.bg
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта