Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Neven498 » 07 Ное 2016, 11:19

И аз прочетох статията и до колкото разбирам Хайфу помага когато кожата на лицето е почнала да се отпуска. Изпъването няма да го видиш веднага щом станеш от процедурата, но спасява от операция и това да имаш следи от скалпел. Pacienti, дано имаш възможност да разпиташ и да споделиш. Любопитно ми е дали наистина е ефективно.

annamaria, а друго искаш ли си правиш? сега като надви страха от иглата :wink:
Аватар
Neven498

Мнениеот Leonora » 08 Ное 2016, 12:53

Pacienti, на контролен за нещо или сега ще третирате?

annamaria, в зоната дето ти е ботокса усещаш ли по някакъв начин да ти е безчувствено или просто не мърда?
Аватар
Leonora

Мнениеот annamaria » 09 Ное 2016, 15:00

не, не нямам нямам намалена чувствителност, нормално се усеща всичко. имам навика като се съсредоточавам над нещо да "смръща вежди" и вероятно от това ми се и врязала и гънката. а сега, дори и да го правя, не си нагъвам точно там кожата.
annamaria

Мнениеот BeenieGal » 09 Ное 2016, 16:59

annamaria написа:не, не нямам нямам намалена чувствителност, нормално се усеща всичко. имам навика като се съсредоточавам над нещо да "смръща вежди" и вероятно от това ми се и врязала и гънката. а сега, дори и да го правя, не си нагъвам точно там кожата.

Само да не ти се нагъва на друго място, за да не ти се налага да ходиш пък заради него :smile: .
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Gorica23 » 09 Ное 2016, 17:38

Ако ботокса се слага от лекар с опит, може дълго време да се ползва като превенция и заради него не могат да се появят бръчки.
В контекста на днешният ден,като гледам и фамилия Тръмп се възползват от ботокса. :grin:
Gorica23

Мнениеот annamaria » 10 Ное 2016, 17:38

BeenieGal написа:Само да не ти се нагъва на друго място, за да не ти се налага да ходиш пък заради него :smile: .

няма да се нагъне :) . нали за това съм си избрала при кого да отида. тук голяма роля има и, дето се вика, майсторлъка на доктора. така да постави ботокса, че хем да блокира мускулчето, хем да има движение, за да е естествено, хем да не нагъва пряко или косвено другаде.

не съм ви писала още подробности, ама ако знаете колко внимателно докторката ми извърши процедурата. бях чела по форуми разкази, как ходили по места, където ги били боцвали ей така, докато били на крак и едва ли не на изпроводняк. честно казано, хич не си представям какъв ли е бил резултата. при мен изобщо не беше така. първо проведохме консултация и си поговорихме за всичко подробно – здравословно състояние, алергии, досегашни процедури, и по-важното - очакванията ми и притесненията ми, и всякакви други въпроси, за които се сетих. когато седнах на стола, Каляшва още веднъж с огледало ми показа какво точно и къде ще има промяна след процедурата. намаза ме с обезболяващо и подготви ботокса за нанасяне, като всичко се разпечатваше и смесваше пред мен. точките, на които се постява, се подбират много прецизно и спрямо естествените ти мимики. гледа движението на мускула ти и внимателно напипва точното местенце, където трябва да попадне. всичко това е умение и преценка на доктора. както и това, да познава добре характеристиките на продукта, които ти нанася. не всеки ботокс е еднакъв. в това отношение знам със сигурност, че моят е много качествен. имам си паспорт със серийни номера на ампулата и гаранции от производителя.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 10 Ное 2016, 18:47

Страхотна е д-р Каляшева, две мнения по въпроса няма. Не прави компромис с качеството на продуктите, които използва и подхода ѝ е индивидуален към всеки.
В същото време не се скъпи да инвестира за удобството на пациента. Електронното досие е услуга, която не знам да се предлага в други кабинети. Това, че мога да си видя всички изследвания и процедури, които съм правила е от голяма помощ.
Lisandra

Мнениеот fawla » 11 Ное 2016, 09:54

Браво на д-рката! наистина рядко се намират такива добри специалисти!
Аватар
fawla

Мнениеот annamaria » 11 Ное 2016, 13:01

да, това електронно досие е голяма работа и много удобно. имаш черно на бяло подробната информация за кое и как е третирано и освен това, когато и да ти потрябва, можеш онлайн да си го отвориш с парола отвсякъде. беше ми голямо улеснение преди, когато бях пациент за един женски проблем. виждах си изследвания, проверявах си резултати, имам вътре всички назначения от Каляшева.
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 15 Ное 2016, 13:50

Как си виждаш изследванията, нали в лаборатория се правят?
Филърите, ботокса и всякакви други материали включени ли са в това досие?
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим