Nightmare написа:А някой чувал ли е ако мъжът изпусне сперма вътре в жената и тя няма хапче под ръка, че с аспирин, сложен във влагалището, може да се придотврати евентуална бременност? Това пак е от женските тайни и приказки под сурдинка. Никога не съм го правила, защото смятам, че има много по-добри методи, но има случаи, когато такова нещо спасява положението. Особено ако е след пиянска нощ
.
Pipilota написа:На всичко последно - абсурд мога да кажа. На твоята приятелка не й ли мина през акъла, че може би, не е изобщо стигано до някакво 'забременяване" или не знам как да го кажа, че вече аспирина я е спасил. Моля ви се, толкова много методи и хапчета има за контрацепция дори след пиянска нощ, които са безопасни и доказани от специалисти. Никога не бих си навряла нищо във влагалището, щото така били казали, тая хипотеза с тоя аспирин е най-голямата глупост на всички времена.
rose_92 не мисля, че сперматозоидите се влияят от гравитацията, след като вече са попаднали в тялото на жената, но може и да греша. Изпишкването обаче няма да помогне да не си отидат на мястото, замисли се с каква скорост и с каква сила се изтласкват напред, още на "излизане" от мъжа, а какво остава с едно изпишкване, те да избягат от тялото на жената. Минимален шанс.
Не го приемайте, като заяждане, но просто наистина четат много хора и нека не им даваме такива идеи! Никакво пишкане, никакви аспирини - презервативи, контрацептиви и ако е станала белята - Ескапел!
Malina написа:Затова на мисионерската й е такова името - защото имаш мисия да направиш бебе.![]()
![]()
Не ми се вярва и на мен да е от значение позата, но знае ли човек.
Другите неща с асприните хич не бих ги коментирала, остарели методи и начин може би, на срамежливите малки момичета, правещи неразумен секс да не берат срам да поискат ескапел.
rose_92 написа:Malina написа:Затова на мисионерската й е такова името - защото имаш мисия да направиш бебе.![]()
![]()
Не ми се вярва и на мен да е от значение позата, но знае ли човек.
Другите неща с асприните хич не бих ги коментирала, остарели методи и начин може би, на срамежливите малки момичета, правещи неразумен секс да не берат срам да поискат ескапел.
Има значение, защото при различните пози проникването е различно като дълбочина, а това е от значение за забременяването. Разбира се, че може по всякакъв начин да се забременее - не е казано, че само с мисионерската ппоза става, но при някои пози шансът е много по-голям в сравнение с други. :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта