Какво да правя или не правя след секс?

Re: Какво да правя или не правя след секс?

Мнениеот kauda » 16 Ное 2016, 13:25

Аз използвам тоалетната винаги, но не да се предпазя от нещо, а защото не мога да заспя без да съм ходила до тоалетната. :mrgreen: Иначе от чисто здравословна гледна точка, не съм мислила кое е правилно и кое не. Също за мен душът за дължителен, не само защото съм се изпотила, а и мъжете си цапат сериозно. :oops: та не мога да си представя да се търкалям в чаршафите си след това. :oops: :oops: :oops:
Аватар
kauda

Мнениеот Lollipop » 16 Ное 2016, 17:08

Вярвате ли, че може да се предпазите от забременяване с изпишкване след секс? особено пък при мъжете твърдят, че това е мноого важно!
Аватар
Lollipop

Мнениеот MGB » 16 Ное 2016, 17:11

Аз си заспивам най-спокойно и на сутринта си взимам душ. Точно след секс ме мързи и не ми е до това.
MGB

Мнениеот rose_92 » 17 Ное 2016, 02:18

Ами по принцип ако веднага след секс се изправиш или се изпишкаш, дори и да не сте ползвали предпазни средства (но мъжът не е еякулирал вътре..) това възпрепятства до някаква степен евентуална нежелана бременност. И обратното - когато искате да забременеете, не е добре веднага да ставате от леглото.. :smile: Но все пак това с изпишкването не може да се смята като надежден метод за контрацепция..
rose_92

Мнениеот viking » 17 Ное 2016, 10:30

Nightmare написа:А някой чувал ли е ако мъжът изпусне сперма вътре в жената и тя няма хапче под ръка, че с аспирин, сложен във влагалището, може да се придотврати евентуална бременност? Това пак е от женските тайни и приказки под сурдинка :smile: . Никога не съм го правила, защото смятам, че има много по-добри методи, но има случаи, когато такова нещо спасява положението. Особено ако е след пиянска нощ :wink: .

Това ми го каза една приятелка преди години, но не съм го пробвала, защото не ми се е налагало. Приятелката ми има повече опит от мен и явно при нея е свършило работа.
viking

Мнениеот Pipilota » 17 Ное 2016, 11:38

На всичко последно - абсурд мога да кажа. На твоята приятелка не й ли мина през акъла, че може би, не е изобщо стигано до някакво 'забременяване" или не знам как да го кажа, че вече аспирина я е спасил. Моля ви се, толкова много методи и хапчета има за контрацепция дори след пиянска нощ, които са безопасни и доказани от специалисти. Никога не бих си навряла нищо във влагалището, щото така били казали, тая хипотеза с тоя аспирин е най-голямата глупост на всички времена.
rose_92 не мисля, че сперматозоидите се влияят от гравитацията, след като вече са попаднали в тялото на жената, но може и да греша. Изпишкването обаче няма да помогне да не си отидат на мястото, замисли се с каква скорост и с каква сила се изтласкват напред, още на "излизане" от мъжа, а какво остава с едно изпишкване, те да избягат от тялото на жената. Минимален шанс.
Не го приемайте, като заяждане, но просто наистина четат много хора и нека не им даваме такива идеи! Никакво пишкане, никакви аспирини - презервативи, контрацептиви и ако е станала белята - Ескапел! :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rose_92 » 17 Ное 2016, 14:17

Pipilota написа:На всичко последно - абсурд мога да кажа. На твоята приятелка не й ли мина през акъла, че може би, не е изобщо стигано до някакво 'забременяване" или не знам как да го кажа, че вече аспирина я е спасил. Моля ви се, толкова много методи и хапчета има за контрацепция дори след пиянска нощ, които са безопасни и доказани от специалисти. Никога не бих си навряла нищо във влагалището, щото така били казали, тая хипотеза с тоя аспирин е най-голямата глупост на всички времена.
rose_92 не мисля, че сперматозоидите се влияят от гравитацията, след като вече са попаднали в тялото на жената, но може и да греша. Изпишкването обаче няма да помогне да не си отидат на мястото, замисли се с каква скорост и с каква сила се изтласкват напред, още на "излизане" от мъжа, а какво остава с едно изпишкване, те да избягат от тялото на жената. Минимален шанс.
Не го приемайте, като заяждане, но просто наистина четат много хора и нека не им даваме такива идеи! Никакво пишкане, никакви аспирини - презервативи, контрацептиви и ако е станала белята - Ескапел! :mrgreen:

Ами според мен се влияят - много по-голям шанс имате да забременеете ако лежите с вдигнати крака след секс, отколкото ако се изправите веднага. То затова и при различните пози шансът за забременяване е различен..Ако си отгоре е доста по-малък, отколкото ако практикувате мисионерската поза. Това да се изправиш естествено, че не е надежден метод за предпазване ама има някакво значение все пак..
rose_92

Мнениеот Malina » 17 Ное 2016, 14:52

Затова на мисионерската й е такова името - защото имаш мисия да направиш бебе. :lol: :lol: :lol: Не ми се вярва и на мен да е от значение позата, но знае ли човек.
Другите неща с асприните хич не бих ги коментирала, остарели методи и начин може би, на срамежливите малки момичета, правещи неразумен секс да не берат срам да поискат ескапел.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот rose_92 » 17 Ное 2016, 14:57

Malina написа:Затова на мисионерската й е такова името - защото имаш мисия да направиш бебе. :lol: :lol: :lol: Не ми се вярва и на мен да е от значение позата, но знае ли човек.
Другите неща с асприните хич не бих ги коментирала, остарели методи и начин може би, на срамежливите малки момичета, правещи неразумен секс да не берат срам да поискат ескапел.

Има значение, защото при различните пози проникването е различно като дълбочина, а това е от значение за забременяването. Разбира се, че може по всякакъв начин да се забременее - не е казано, че само с мисионерската ппоза става :grin: , но при някои пози шансът е много по-голям в сравнение с други. :)
rose_92

Мнениеот Malina » 17 Ное 2016, 15:00

rose_92 написа:
Malina написа:Затова на мисионерската й е такова името - защото имаш мисия да направиш бебе. :lol: :lol: :lol: Не ми се вярва и на мен да е от значение позата, но знае ли човек.

Има значение, защото при различните пози проникването е различно като дълбочина, а това е от значение за забременяването. Разбира се, че може по всякакъв начин да се забременее - не е казано, че само с мисионерската ппоза става :grin: , но при някои пози шансът е много по-голям в сравнение с други. :)

Може и така да е, не споря! Но все пак винаги има риск и няма как да се разчита, че си била отгоре и вече си предпазена, или, че един аспирин ще те предпази, това са митове, които трябва просто да изкореним от съзнанието си.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски