Моята (бившата) вчера ми звъни, искала да дава на внучката подарък за Коледа, ама не какъв да е, ами точно определен - тръгнала на тийнейджърка златните си обици да подарява.

Лошо няма, но нейните обеци бяха модерни за деца в моето детствто,а сега се надула да ги подарява на щерката, която е на 13 години, демек момиче в тийн годините, искаща да открива вече себе си и гаджетата си.

Та тя да се надуе, и много искала дъщеря ми да ги носи, да не съм приказвала лошо, да не съм настройвала детето. Ами аз не виждам как ще ги носи, та аз от сега си знам, че ще съм виновна.
Изобщо това създание, което иска да се направи на толкова мила, добра и щедра и в следващия момент не е никак гъвкава, направо ме побърква!
За сметка на това, новото свеки предложи да даде по 100 лева за внуче (въпреки, че дъщеря ми е от първия ми брак), за да избера аз подаръци за нея и за Макси. Разликата е от земята до небето. Бившето свеки ми звъни, ей така покрай поводи, да се чуе с дъщеря ми от времме на време, а новото свеки идва и ми носи подаръци, помага и за двамата, разговаря с дъщеря ми, дори й носи специални неща за хапване, защото знае, че ги обича.