Какви са последиците от бременността и борите ли се срещу тях?

Re: Какви са последиците от бременността и борите ли се срещу тях?

Мнениеот donni » 24 Апр 2015, 12:38

silver933 написа:Стрии, малко килограми, от които може и да не се отървете, увиснали гърди, голяма работа! :mrgreen: Аз не виждам нищо лошо, надали е лесно за 9м да се издуеш като балон и после още година и половина гърдите ти да бъдат ежедневно вакуумирани и същевременно изпълнени с мляко. :roll: Пък и аз го гледам от тази страна, че първия е прокарал път за следващите ни 2 деца, които мисля да имаме! :mrgreen:

Хаха ти хубаво си се нагласил, ама жената питал ли си я :lol: Относно следите, да, не всичко е приятно като последици, но аз лично не разбирам жените, които 3 месеца след раждането изглеждат отново като супер модели, т.е. ти ако кърмиш как ще успееш да го направиш, от друга страна ако го направиш, какво е било качеството на кърмата, мен винаги това ме е възпитало, сега вече като не кърмя, далеч по-лесно ми е да се ограничавам и то с чиста съвест!
donni

Мнениеот Snejna » 24 Апр 2015, 12:48

Аз съм се възхищавала винаги на жени, които бързо си връщат предишната фигура, а има и много случаи, при които дори изглеждат по-добре, отколкото преди да забременеят. Не знам колко лишения са това, а и не знам дали наистина са кърмили, но ако свалят само със спорт, това не би трябвало да рефлектира върху храненето им. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот silver933 » 24 Апр 2015, 12:49

donni написа:Хаха ти хубаво си се нагласил, ама жената питал ли си я :lol:

Вие си мислите, че жената трябва да реши, кога е дошло времето за другото бебе, но да не се лъжем, че ние сме хората с материала, за какво ми е да я питам, като я видя, че е почнала да се осаферва от малкия веднага ще я върна в начална позиция. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз съм я предупредил, че искам ПОНЕ 3 деца, ще конкурираме братята. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот balsam » 19 Ное 2016, 22:58

Разбира се, че трябва да сме горди, че тялото ни е понесло такова изпитание като бременността и раждането! Но имаме право и да се чувстваме добре в кожата си. А сега има много възможности.
balsam

Мнениеот Nightmare » 21 Ное 2016, 15:27

Сега такива процедури има, че всичко или почти всичко може да се оправи и да му се придаде добър вид. Само не знам след втора бременност като се случи, някои процедури дали не губят ефективността си и после да стане по-сложно да се повторят.
Nightmare

Мнениеот Pipilota » 21 Ное 2016, 16:00

Nightmare написа:Сега такива процедури има, че всичко или почти всичко може да се оправи и да му се придаде добър вид. Само не знам след втора бременност като се случи, някои процедури дали не губят ефективността си и после да стане по-сложно да се повторят.

Ами то хубаво, ама колко са скъпи! едно прибиране на кожата на корема сигурно е няколко хиляди! Дали си струва, само заради суетата на някой мъж?!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот MGB » 22 Ное 2016, 12:25

Заслужава си, все пак като си родила не си само майка. Дали заради мъжа, дали заради себе си не е важно. Последици като килограми, стрии са нищо, поправими са. Има други, които според мен са по-страшни - хормонални аномалии, следродилна депресия, може да се отключи накакво заболяване.
MGB

Мнениеот qwerryyy » 22 Ное 2016, 13:27

Pipilota написа:
Nightmare написа:Сега такива процедури има, че всичко или почти всичко може да се оправи и да му се придаде добър вид. Само не знам след втора бременност като се случи, някои процедури дали не губят ефективността си и после да стане по-сложно да се повторят.

Ами то хубаво, ама колко са скъпи! едно прибиране на кожата на корема сигурно е няколко хиляди! Дали си струва, само заради суетата на някой мъж?!

Много ясно, ако искаш да продължаваш да бъдетш харесвана от този мъж, ще дадеш и повече,а ко трябва.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Jully » 22 Ное 2016, 14:50

Последиците от бременността какво означава? Това нещо лошо ли е, срещу което трябва да се бориш? :roll: Звучи като нещо ужасно, което се случва. Последиците са прекрасни деца, които пренасят в себе си надеждата и любовта на родителите, не е в някой сантиметър увиснала кожа.
Аватар
Jully

Мнениеот Pipilota » 22 Ное 2016, 16:56

MGB написа:Заслужава си, все пак като си родила не си само майка. Дали заради мъжа, дали заради себе си не е важно. Последици като килограми, стрии са нищо, поправими са. Има други, които според мен са по-страшни - хормонални аномалии, следродилна депресия, може да се отключи накакво заболяване.

Като цяло в две изречения успя да си противоречиш до безкрайност. :mrgreen: Вече не знам кое е по-лошо, да имам увиснала кожа, за която нямам пари да оперирам, или хормонални проблеми и следродилна депресия. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски