Да бъдеш кум – какво се изисква от теб?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Да бъдеш кум – какво се изисква от теб?

Мнениеот S_Milenska » 19 Май 2015, 11:33

Pipilota написа:Кумове, гледайте поне до ресторанта да стигнете трезви вие и младоженеца, не забравяйте, че той е ваша отговорност :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Досега май пиян младоженец не съм виждала ;)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот annydance » 19 Май 2015, 12:55

Ами на кофти и сухарски сватби си ходила явно :lol: :lol: :lol: то ако младоженеца е трезвен... язък! :lol:
annydance

Мнениеот Anka » 19 Май 2015, 16:28

annydance написа:Ами на кофти и сухарски сватби си ходила явно :lol: :lol: :lol: то ако младоженеца е трезвен... язък! :lol:

И аз не съм виждала някой кьор китюк пиян, по-скоро подпийнал :)
Аватар
Anka

Мнениеот Mon_ton » 09 Юни 2015, 13:35

Anka написа:
annydance написа:Ами на кофти и сухарски сватби си ходила явно :lol: :lol: :lol: то ако младоженеца е трезвен... язък! :lol:

И аз не съм виждала някой кьор китюк пиян, по-скоро подпийнал :)

А, явно не си се вглеждала достатъчно, всякакви ги има.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Malina » 19 Юни 2015, 14:01

Ние сега се чудим как да изберем кои да ни бъдат кумове, доста сложен въпрос е това, знаем че е голям ангажимент и не знам кой е подходящия човек да ни бъде кум. :roll:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Ваня Стойчева » 19 Юни 2015, 14:22

Malina написа:Ние сега се чудим как да изберем кои да ни бъдат кумове, доста сложен въпрос е това, знаем че е голям ангажимент и не знам кой е подходящия човек да ни бъде кум. :roll:

Да не се лъжем, трябва да бъдат хора, които имат и финансова възможност, защото това е ангажимент, колкото и вие да искате да ги облекчите финансово, затова наистина е сериозна причина за мислене. Ние избрахме за нас кумове, които наистина можеха да си го позволят, въпреки че не ни бяха чак толкова близки.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот S_Milenska » 21 Юни 2015, 12:43

Е, не всичко е пари, но съм имала познати, които се ожениха на по 20г и реално кумовете бяха родителите на кумовете им, това си е разход хаха :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот pravilno » 07 Ное 2016, 16:59

Това си е отговорна работа :smile: ! То кажи -речи кумът изнася цялата сватба. Все той е в центъра на вниманието заедно с младоженците и трябва да се държи на положение.
pravilno

Мнениеот mix_twix » 23 Ное 2016, 16:03

pravilno написа:Това си е отговорна работа :smile: ! То кажи -речи кумът изнася цялата сватба. Все той е в центъра на вниманието заедно с младоженците и трябва да се държи на положение.

Докато се напие, трябва да се държи на положение, да, после вече е все тая кво става. :lol: Иначе си е важна личност, той и кумата, има ги на всички снимки и т.н. и се искат някви речи от тях..
Аватар
mix_twix

Предишна

Назад към Зона за мъже