Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Lisandra » 24 Ное 2016, 12:32

Или си пускаш изследвания за половопредавани болести. Така и половинката ти като знае, че го правиш, ще има едно наум ако реши да кръшка. Най-малкото ще използва предпазни средства. :mrgreen:
Lisandra

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 24 Ное 2016, 13:39

Kaya, интимното здраве е комплексно и обхваща различни специалисти. Когато става въпрос за половопредавани болести, предпочитам да си пусна изследванията директно при венеролог. При гинеколога когато си правиш изследване, примерно за гъбички, ги дават в лаборатория и после чакаш. Докато при нея, още на самия преглед, гледа нещата под микроскоп и вижда дали има нещо притеснително. Много е удобно с електронното досие, в не го се качват всички изследвания и резултати и така лесно се проследява кога, какво си правил, какви лекарства са предписани.
Lisandra

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот уморена » 24 Ное 2016, 16:30

Lisandra написа:Kaya, интимното здраве е комплексно и обхваща различни специалисти. Когато става въпрос за половопредавани болести, предпочитам да си пусна изследванията директно при венеролог. При гинеколога когато си правиш изследване, примерно за гъбички, ги дават в лаборатория и после чакаш. Докато при нея, още на самия преглед, гледа нещата под микроскоп и вижда дали има нещо притеснително. Много е удобно с електронното досие, в не го се качват всички изследвания и резултати и така лесно се проследява кога, какво си правил, какви лекарства са предписани.

Да, удобство е определено, не бива и това да те кара да пропускаш и да ... скатаваш от другия преглед!
уморена

Мнениеот dejavu » 25 Ное 2016, 15:52

Или ще почне да те обвинява като гузен негонен бяга, че кой знае какви ги вършиш и затова толкова често си правиш изследвания :mrgreen: .
dejavu

Мнениеот Lisandra » 25 Ное 2016, 17:40

уморена написа:
Lisandra написа:Kaya, интимното здраве е комплексно и обхваща различни специалисти. Когато става въпрос за половопредавани болести, предпочитам да си пусна изследванията директно при венеролог. При гинеколога когато си правиш изследване, примерно за гъбички, ги дават в лаборатория и после чакаш. Докато при нея, още на самия преглед, гледа нещата под микроскоп и вижда дали има нещо притеснително. Много е удобно с електронното досие, в не го се качват всички изследвания и резултати и така лесно се проследява кога, какво си правил, какви лекарства са предписани.

Да, удобство е определено, не бива и това да те кара да пропускаш и да ... скатаваш от другия преглед!

О, напълно си права, затова и казвам комплексно. Има случаи, когато работят съвместно с гинеколога.
Lisandra

Мнениеот Lisandra » 25 Ное 2016, 17:47

dejavu написа:Или ще почне да те обвинява като гузен негонен бяга, че кой знае какви ги вършиш и затова толкова често си правиш изследвания :mrgreen: .

Аз ако ги върша, няма да му кажа. Вече съм се опарила и пускам два пъти в годината, но поне веднъж според мен е задължително. :)
Lisandra

Мнениеот Pipilota » 28 Ное 2016, 16:55

Lisandra написа:
dejavu написа:Или ще почне да те обвинява като гузен негонен бяга, че кой знае какви ги вършиш и затова толкова често си правиш изследвания :mrgreen: .

Аз ако ги върша, няма да му кажа. Вече съм се опарила и пускам два пъти в годината, но поне веднъж според мен е задължително. :)

Аз никога не съм си пускала, моя е много завеян милия, от работа вкъщи, там му знам програма и какво прави до минутата. :mrgreen: Ако пипнем нещо ще еот някоя чаша.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Gorica23 » 28 Ное 2016, 18:11

Pipilota, искаш да кажеш, че никога не си правила изследвания!? То не е задължително някой да кръшне за да се получи възпаление.
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 30 Ное 2016, 15:24

уморена написа:

Скатаването от такива неща не е изключено да излезе солено, но всеки го прави- къде заради неудобството от проблема, къде заради сгъстена програма и си викаш "другата седмица, като имам повече време". Ако може да се спестяват стъпки и разхождане по няколко пъти е добре дошло за всички.
Аватар
Neven498

Мнениеот puhcheto » 01 Дек 2016, 10:58

Чувството за самосъхранение е много силно и едва ли има жена или мъж, които като се появи сериозен проблем да не прави нищо и да се скатава, за да си мине сам. Когато виждаш, че осезаемо се влошаваш, се задействаш.
Аватар
puhcheto

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология