Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво мислите за приемането на задължителното гласуване?

Мнениеот Lyomi » 28 Ное 2016, 14:40

Електронното гласуване също ще е много удобно и за българите в чужбина. Няма да има такива проблеми, както тази година, да не могат да си упражняв правото на глас и да чакат с часове.
Lyomi

Мнениеот silver933 » 14 Яну 2017, 11:05

Lyomi написа:Електронното гласуване също ще е много удобно и за българите в чужбина. Няма да има такива проблеми, както тази година, да не могат да си упражняв правото на глас и да чакат с часове.

Удобно ще е и за нас, иначе емного сложно, хората се местят по различни градове, пътуват. Не може постоянно да сменяш адресни регистрации, да подаваш молби, а и ние не сме такива, ние сме си мързеливи. :mrgreen: Ако има опция за онлайн гласуване, огромен процент от младите хода ще гласуват, а и повечето грамотни. Просто ще се срине малцинството. Може би проблемът е точно в това и за това никога няма да се направи въпросния софтуер да се гласува електронно, макар че реално не е нещо по-сложно от обикновена анкета
Аватар
silver933

Мнениеот lini_leni » 16 Яну 2017, 14:38

Искам гласуването да е задължително, да имат право да гласуват тези, които имат средно образование, електронното си е вече като бонус, за удобство.
lini_leni

Re: Има ли в България простотия ?

Мнениеот vanusha » 10 Мар 2017, 15:32

balsam написа:Има ли звезди на небето? Навсякъде има простотия, но тук сякаш специално си я отглеждаме и си я храним :grin: .

И аз съм на мнения, че много внимание полагаме да си отгледаме простотията възможно най-добра и възможно най-просташка.
vanusha

Re: Има ли в България простотия ?

Мнениеот Guppy » 10 Мар 2017, 17:05

Простотия, простащицна, селяния, селяндурщина, всичко има, още живеем с разбиранията, които ги има в пернишките вицове :)
Аватар
Guppy

Re: Какво мислите за "Референдума на Слави Трифонов"?

Мнениеот Alex_mor » 14 Мар 2017, 16:23

Той има съзнанието на човек, който уж го е грижа за България и иска да промени нещата за по-добро. Работата е там, че Слави има много подръжници, които дори и да не са фенове на неговото шоу, те са фенове на него, като човек. Не бива да се издънва. Аз съм сигурен, че той ако направи една партия, той ще е безапелационен победител.
Alex_mor

Решихте ли за кой ще гласувате на парламентарните избори в неделя?

Мнениеот svetlozara » 20 Мар 2017, 15:10

Изборите са след няколко дни, тази година има много нови партии и много мераклии за парламента. Вие избрахте ли си своите фаворити? С какво ви привлече вашия кандидат?
Аз още се чудя кой да избера и затова всяко мнение ще ми е от полза. Разбира се, знам кой няма да взема гласа ми, а именно БСП и тяхното държание на ощипани госпожици. Вземат властта, не правят нищо и само се оплакват другите колко са зли. Но май това държание е присъщо на всички в политиката.. Та, вие решихте ли за кой ще гласувате на изборите в неделя?
svetlozara

Re: Решихте ли за кой ще гласувате на парламентарните избори в неделя?

Мнениеот Локумът » 20 Мар 2017, 15:50

Не съм решил и аз, стари муцуни, все едни и същи комунисти, направо не знам. Май ще подкрепя НИКОЙ, ако има такава възможност илище избера безизвестна партия с малки шансове.
Аватар
Локумът

Мнениеот m0n4eto » 20 Мар 2017, 15:54

Реших и задължително ще гласувам.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Pipilota » 20 Мар 2017, 16:46

Избрала съм и след изборите може да споделя избора си, засега ще е тайна, ще гласувам, всеки път гласувам. :) Но нямам големи очаквания да се промени нещо в тоя живот де.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси