mimeto90 написа:Аз пък виждам, че на мъжете им пука с какво бельо е жената, никой не може да ме убеди, че е все таяА и съвсем голата жена си е скучна, както и да го завъртим

mimeto90 написа:Аз пък виждам, че на мъжете им пука с какво бельо е жената, никой не може да ме убеди, че е все таяА и съвсем голата жена си е скучна, както и да го завъртим
rose_92 написа:Не съм си купувала, но бих искала да си взема нещо от колекцията на Бритни само че не знам от къде. Някой да се е сдобил с нещо нейно? В някои по-развити европейски държави отвориха магазини с нейната колекцията ама ние сме последна дупка на кавала, така че тука едва ли го има по магазините.
Kremiliya написа:rose_92 написа:Не съм си купувала, но бих искала да си взема нещо от колекцията на Бритни само че не знам от къде. Някой да се е сдобил с нещо нейно? В някои по-развити европейски държави отвориха магазини с нейната колекцията ама ние сме последна дупка на кавала, така че тука едва ли го има по магазините.
В интернет търсила ли си? Предполагам, че ще има по чужди сайтове.
Petq.pet написа:Не съм от тези, които си купуват всичко, що носи името на дадена звезда. Да не би тя да го е направила, че да е толкова ценно? Прилича ми ма лко на фетишизъм.
rose_92 написа:Kremiliya написа:rose_92 написа:Не съм си купувала, но бих искала да си взема нещо от колекцията на Бритни само че не знам от къде. Някой да се е сдобил с нещо нейно? В някои по-развити европейски държави отвориха магазини с нейната колекцията ама ние сме последна дупка на кавала, така че тука едва ли го има по магазините.
В интернет търсила ли си? Предполагам, че ще има по чужди сайтове.
Ами аз не пазарувам от интернет. То например ако е сутиен как ще го пробваш..А дадеш сума ти пари за нещо, което няма да ти стане, не е много ок.
nefertiti написа:Не си заслужават парите за заблудените фантазии на звездите!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта