Какво да правим, ако искаме детето ни да е с определен пол?

Re: Какво да правим, ако искаме детето ни да е с определен пол?

Мнениеот rose_92 » 05 Дек 2016, 15:37

Jully написа:Значи, сега ако искам момиче, трябва да си взема добавки с магнезий! А иначе Rose_92 оправи си малко описанието с преди и преди овулацията, че не стана ясно. :grouphug:

Написала съм, че ако искате да имате момче, опитите е добре да се правят непосредствено преди овулацията/в същия ден. Ако искате да е момиче - 1 ден преди овулацията правите секс и така..
rose_92

Мнениеот Jully » 05 Дек 2016, 15:40

rose_92 написа:
Jully написа:Значи, сега ако искам момиче, трябва да си взема добавки с магнезий! А иначе Rose_92 оправи си малко описанието с преди и преди овулацията, че не стана ясно. :grouphug:

Написала съм, че ако искате да имате момче, опитите е добре да се правят непосредствено преди овулацията/в същия ден. Ако искате да е момиче - 1 ден преди овулацията правите секс и така..

Разбрах, грешката е в мен. Значи,а ако тръгна да се боря за трето дете, определно ще пробвам с твоите правила, да си осигуря още една щерка. :wink:
Аватар
Jully

Мнениеот rose_92 » 05 Дек 2016, 15:47

Jully написа:
rose_92 написа:

Разбрах, грешката е в мен. Значи,а ако тръгна да се боря за трето дете, определно ще пробвам с твоите правила, да си осигуря още една щерка. :wink:

Ааа ама аз това съм го чела някъде - не знам дали действа и не съм го пробвала. Не мога да ти гарантирам щерка на 100 % с този метод. :lol: :grin:
rose_92

Мнениеот Alex_mor » 05 Дек 2016, 16:13

И аз съм чувал, че има значение цикъла на жената за това дали ще се роди момиче или момче, ама и аз не знам как се смята, тъй че подкрепям и аз единствената теория.
Alex_mor

Мнениеот Nightmare » 08 Дек 2016, 17:16

rose_92 написа:Всичко зависи от мъжа и неговите сперматозоиди! Така че ако не се получи каквото искате, той е виновен. :lol: :grin: :lol:
Аз съм чела, че яйцеклетката съдържа Х хромозома и по време на оплождането се среща със сперматозоид или с Y хромозома, или с X хромозома. Ако я оплоди сперматозоид с Х хромозома, бебето ще е момиче, ако я оплоди такъв с Y хромозома - ще е момче. Вероятността е 1:1. Сперматозоидите с Y хромозома са по-бързи, но не толкова издръжливи колкото тези с X хромозома затова се твърди, че ако искате да имате момче, е добре да опитате непосредствено преди овулацията преди тези сперматозоиди да са измрели, а ако искате да е момиче - трябва да правите опити преди овулацията, за да могат тези с Y хромозоми, които стигат по-бързо до яйцеклетката, да са измрели вече. Това не знам колко е надеждно и дали помага, но на мен поне ми звучи по-реално от другите неща, които прочетох тук. :lol: :lol:
А иначе храненето може и да влияе ама ако се спазва определен режим за по-продължителен период от време, за да се натрупат определените хранителни вещества в организма, които евентуално да спомогнат за момче или момиче. Повече магнезий в организма - по-голям шанс за момиче :cheerleaderkid: , повече калий - за момче. :car:

Определените храни влияят съответно на Y или Х хромозомата. Сигурно забавят сперматозоидите, които ги съдържат. Ядеш много маслини и се сдобиваш с момченце примерно :smile: .
Nightmare

Мнениеот Pipilota » 09 Дек 2016, 11:03

Кой трябва да ги яде - мъжа или жената тея маслини? :lol: Че вече се обърках.., биологията никога не ми е била силната страна.. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот red_eyes » 09 Дек 2016, 17:13

Трябва да е жената, нали в нейното тяло се случва всичко :smile: . Прекалено сложно и ненужно ми изглеждат всичките тези работи. За какво ти е нужно да правиш свръхизчисления и упражнения? Бебчето си е бебче.
Аватар
red_eyes

Мнениеот Lili_pili » 14 Дек 2016, 11:05

red_eyes написа:Трябва да е жената, нали в нейното тяло се случва всичко :smile: . Прекалено сложно и ненужно ми изглеждат всичките тези работи. За какво ти е нужно да правиш свръхизчисления и упражнения? Бебчето си е бебче.

Така е, но някои предпочитат да имат момиче, други момче, за трети няма значение, но винаги има едно желание и едно предпочитание.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Lyomi » 15 Дек 2016, 17:19

Това с влиянието на храната доказано ли е? Аз съм склонна да повярвам, щом учен го казва и е правил изследвания за това нещо.
Lyomi

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Дек 2016, 17:17

Lyomi написа:Това с влиянието на храната доказано ли е? Аз съм склонна да повярвам, щом учен го казва и е правил изследвания за това нещо.

Те учените, колко изследвания твърдят, че са правили, но няма голяма файда. :lol: Не мисля, че яденето може да повлияе, всичко е до хормоните.
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски