Разминаването между опаковка и съдържание

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Разминаването между опаковка и съдържание

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Дек 2016, 15:46

Гери.Габровска написа:
rabotnata pchela написа:
Гери.Габровска написа:Макдоналдс бяха пуснали клипче преди време, с което показваха как точно правят снимките на продуктите си. Имат си дизайнери за целта.
Както казват и по-горе - маркетинг.

Дааа! Ето и други такива идеи,а ко ще правите перфектни снимки http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D ... 1%82%D0%B5
който няма да подплатявате със съдържание. :lol:

Обаче, как така си коментирала в 13,31, след като сега е 13,21 :D :D

Както виждаш и тук има разминаваме между опаковката и съдържанието :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Гери.Габровска » 08 Дек 2016, 15:57

Обаче, как така си коментирала в 13,31, след като сега е 13,21 :D :D[/quote]
Както виждаш и тук има разминаваме между опаковката и съдържанието :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling:[/quote]
Аватар
Гери.Габровска

Мнениеот ivoblinc » 09 Дек 2016, 13:26

За лошите попадения ясно, но някой случвало ли му се е обратното - да е изненадан приятно от съдържанието, а опаковката да е неугледна или лошо изпълнена?
ivoblinc

Мнениеот kalinka-kuku » 09 Дек 2016, 16:40

ivoblinc написа:За лошите попадения ясно, но някой случвало ли му се е обратното - да е изненадан приятно от съдържанието, а опаковката да е неугледна или лошо изпълнена?

Никога не ми се е случвало.Обикновено се изненадвам лошо. :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Nightmare » 16 Дек 2016, 15:00

marsu написа:
ivoblinc написа:За лошите попадения ясно, но някой случвало ли му се е обратното - да е изненадан приятно от съдържанието, а опаковката да е неугледна или лошо изпълнена?

На мен ми се е случвало един път, но повече ме е изненадвал вкусът. Опаковката ако си е била добре, дори и да не е чак луксозна, съм се изненадвала колко по-вкусно е, отколкото съм си мислила :lol: .
Nightmare

Мнениеот Lollipop » 30 Дек 2016, 13:24

Nightmare написа:
marsu написа:

На мен ми се е случвало един път, но повече ме е изненадвал вкусът. Опаковката ако си е била добре, дори и да не е чак луксозна, съм се изненадвала колко по-вкусно е, отколкото съм си мислила :lol: .

Не мис е е случвало нещо приятно да ме изненада! Да ти кажа, нещата в опаковка винаги ме лъжат.
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 30 Дек 2016, 13:54

Така ли пък и аз не се изненадах един път, винаги от лошо по-лошо! :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 17 Яну 2017, 12:27

Изненади нямам, защото купувам само проверени неща, не взимам нещо, което не съм пробвала.
MaLkA_sLaDoRaNa

Мнениеот Guppy » 16 Май 2017, 12:28

Това, което слагат на опаковките рядко е това, което в действителност има вътре. На опаковките е добре снимано, добре разположено, с обещание да е много вкусно, ама като почнеш да ядеш, се оказва нещо съвсем друго. :lol:
Аватар
Guppy

Мнениеот Lollipop » 02 Юни 2017, 10:52

Като кроасаните, имат хубави опаковки, вътре голямата работа, а често имат шоколад само в единия край, например. По оппаковките нещата винаги са много по-симпатични. А за храните от консерва няма какво да говорим, там е страшно и плачевно.
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси