Не съм ходил на такова нещо, но като че ли има някакво предубеждение към такива методи и специално ирисовата диагностика. Трябва да сте сигурни, че човекът наистина е специалист и разбира. Не мога да си представя как по ириса разбират какви заболявания си имал, какви имаш в момента. Но щом е древен начин за откриване на болести явно има нещо.
Доколкото съм чувала, на ириса всеки орган си има зона и когато тя се променя по цвят и размер, значи има проблем с този орган. Така се открива причината за дадено заболяване или оплакване. Идете, защо се колебаете? Чуйте какво ще ви каже специалиста и преценете после как да действате.
Аз бих пробвала, признавам, че любопитството ми е в повече. Толкова различни са ирисите на хората, дори собствените се различават, как го правят не знам. Чувала съм, че само ушните, очните и някои заболявания на обмяната не могат да се диагностицират по ирисите.
Не съм ходил на такава диагностика, не съм и чул категорично да го отхвърлят. Петър Димков е правил много точни диагнози чрез ирисова диагностика. Големи светила в медицината са се изумили колко е точен. Това ме кара да не отхвърлям съвсем този метод.