Диагноза по ириса - да разчитам ли на нея?

Re: Диагноза по ириса - да разчитам ли на нея?

Мнениеот Ginger » 12 Дек 2016, 11:53

Не съм ходил на такава диагностика, не съм и чул категорично да го отхвърлят. Петър Димков е правил много точни диагнози чрез ирисова диагностика. Големи светила в медицината са се изумили колко е точен. Това ме кара да не отхвърлям съвсем този метод.
Ginger
 
Мнения: 412
Регистриран на: 04 Фев 2014, 17:01

Re: Диагноза по ириса - да разчитам ли на нея?

Мнениеот Fancy » 12 Яну 2017, 14:34

Аз нямам кой знае какви здравословни проблеми и ми е интересно какво биха ми казали, ако отида на такава диагностика :smile: . Иначе според мен не трябва да се отхвълря нещо, което не е опитано и не си се сблъсквал с него.
Fancy
 
Мнения: 497
Регистриран на: 19 Окт 2013, 11:25

Re: Диагноза по ириса - да разчитам ли на нея?

Мнениеот Пепи72 » 03 Сеп 2019, 09:56

Дали да отидете или не на ирисова диагностика си зависи от вас. Ако не го чувствата от вътре като необходимост - не ходете. Ако вече сте изчерпали всякакви други методи за определяне на състоянието ви - какво губите? Мненията са на двата полюса като за всяко едно нещо. Аз лично познавам поне трима човека доволни от този метод - след години тичане по болници и лекари без да може да им се постави точна диагноза, естествено всеки лекар те тъпче с неговите лекарства, след никакво подобрение в състоянието и довеждане почти до отчаяние, решението да отидат и при ирисодиагностик дойде спонтанно. Е, при тях проработи. Обърна внимание на определени зони, те решиха и направиха изследвания, проблемът изкочи и естествено след започване на необходимото лечение нещата се оправиха.
Пепи72
 
Мнения: 48
Регистриран на: 26 Авг 2019, 09:31

Предишна

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с Алтернативна, холистична медицина и лечебно хранене

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта