Какво да правим, ако искаме детето ни да е с определен пол?

Re: Какво да правим, ако искаме детето ни да е с определен пол?

Мнениеот puhcheto » 27 Дек 2016, 18:12

Абе всичко влияе, и какво пием, и какво ядем. Тия работи могат да попречат и да се зачене даже. Хайде пийте като за последно и да видим :mrgreen: .
Аватар
puhcheto

Мнениеот Lollipop » 28 Дек 2016, 10:23

Чувала съм теории, че ако искаме момиче трябва да хапваме повече млечни продукти, повече калий и да се откажем от солта, а ако искаме момче, трябва да залагаме на киселите храни, но повече си мисля, че всичко е Божа работа :) каквото се падне, а и ако нещо се желае много, то не е изключено и да се случи, нали? :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Дек 2016, 17:03

Чувала съм, че е най-добре за момиче да се прави секс преди овулация, а за момче в деня на овулацията.
Е пуссто, ако знам как се прави бебе и то определен пол, да си направя, но рецепти няма! Моята лекарка знам, че има някаква система и занапред дай Боже да имам момиче, ще я пробвам и ще ви кажа имала ли е ефект. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот страстоцвет » 29 Дек 2016, 11:59

ХУбаво де, какво става, ако не се роди детето в желания пол? Иначе съм чувал, че има някви манипулации, където от спермата се извличат само желаните сперматозоиди с определения хромозон и той се инжектира в жената. :shock:
страстоцвет

Мнениеот penelopa » 29 Дек 2016, 12:16

Какво да стане, гледаш си го и това е :smile: . Най-много да съдиш фирмата, ако си дал да ти обработва клетките и не си получил желаното.
penelopa

Мнениеот Локумът » 29 Дек 2016, 14:46

страстоцвет написа:ХУбаво де, какво става, ако не се роди детето в желания пол? Иначе съм чувал, че има някви манипулации, където от спермата се извличат само желаните сперматозоиди с определения хромозон и той се инжектира в жената. :shock:
Гледай ти колко начини са измислили! Тва наподобява ин витро, за което бай да уей, знам, че енезаконно да се изисква пол!
Аватар
Локумът

Предишна

Назад към Приказки по женски