Кои са най-сексапилните мъже???

Re: Кои са най-сексапилните мъже???

Мнениеот Mon_ton » 14 Яну 2015, 16:15

palechka написа:Моят мъж е най-сексапилен :mrgreen: Мъж с главно М! Мога да разчитам във всяко едно отношение на него - да ме защити, да ме подкрепи и всичко за което се сетите. Той е мъжкар, романтик и е събрал всички мъжки качества, за които всяка жена мечтае!

Ехееейййй :) да ти е жив и здрав! Аз още продължавам да го търся този мъж (само приятелят ми да не прочете :mrgreen: ). Такива мъже са истинско съкровище и е късметлия, че го оценяте толкова високо и го казвате на света!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Kremiliya » 15 Яну 2015, 15:03

Сексапилни за мен са лошите момчета с хубави тела, разбира се там не включвам съпруга ми, той не отговаря на идеята ми за сексапил, за която пиша тук, там вече се гледат и качества и всичко останало.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Anka » 15 Яну 2015, 16:25

Харесвам красивите мъже много, според мен е важен външния вид, да нямат увиснал корем, да имат красива усмивка, а не някакви строшени зъби :)
Аватар
Anka

Мнениеот Alexandrina » 15 Яну 2015, 16:46

Dia написа:Моят мъж е най-сексапилен, това е ясно, но няма да сложа снимка, защото съм леко стисната в това отношение :lol:

хубавите неща трябва да се показват :roll: ;)
Alexandrina

Мнениеот Malina » 15 Яну 2015, 16:56

Представяте лиси да съберем мъжете си тук да ги показваме, моят ще ме убие, но като нищо да го направя някой път скришом! Моят приятел е много секси признавам си :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lyomi » 30 Дек 2016, 16:07

Аз си падам по тъмните субекти, русите са ми много блудкави :grin: .
Lyomi

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Дек 2016, 16:51

Lyomi написа:Аз си падам по тъмните субекти, русите са ми много блудкави :grin: .

Абсолютно! Имам си идеал за мъж , от сега модерните хипстъри, имат всичко, което обожавам - дълга коса, прилежно прибрана и брада, много брада!!!!!!!! Ако не е тъпата работа на мъжа ми, може би и той щеше да има брада, ама уви, а съм пристрастена към нея... :D и с черна тъмна коса, русото е ужасно!
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Приказки по женски