Кои са обещанията, които даваме всяка Нова година?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Кои са обещанията, които даваме всяка Нова година?

Мнениеот Mon_ton » 07 Дек 2015, 13:13

Rali_hr написа:Те обещанията всяка година за всеки са подобни. :) Аз лично смятам тази година дас и обещая да обръщам повече внимание на здравето си. :)

Това е хубаво обещание. :) Аз още не съм решила какво ли да си обещая, освен да си върна кг от преди раждането, но сякаш то се случва и без моята намеса, затова ще се целя по-високо. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот exotic » 10 Дек 2015, 17:28

Щом сме тръгнали да си обещаваме, аз си обещавам, че тази година ще направя нещо, което да е обществено значимо, нещо за другите, т.е. да съм по-малък егоист!
exotic

Мнениеот YoLindi » 11 Дек 2015, 10:40

На мен ми се иска да съм по-спокойна, щях да кажа, че е почти невъзможно, но предвид това, че си го правим сами едва ли няма как да стане :smile: :smile:
YoLindi

Мнениеот Rali_hr » 12 Яну 2016, 12:03

exotic написа:Щом сме тръгнали да си обещаваме, аз си обещавам, че тази година ще направя нещо, което да е обществено значимо, нещо за другите, т.е. да съм по-малък егоист!

Дано да успееш да направиш това, което искаш и наистина да ти се получи! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Ваня Стойчева » 12 Яну 2016, 15:20

Мисля, че повечето си обещават само да отслабнат, останалото е бял кахър. :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

Мнениеот apostoloff » 01 Яну 2017, 15:24

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

Всяка година протича под знака на една основна, управляваща планета. Управители на отделните години са основните планети от Слънчевата система- Сатурн, Юпитер, Марс, Венера, Меркурий...

Важно е също така да се знае, че астрологичната година не започва на 1 януари, а чак на 21 март.

2017 година е година на Слънцето. Слънцето, както знаем, е символ на енергия и активност. То стимулира великодушието, смелостта и жаждата за живот. Монетата има обаче и една обратна страна- Слънцето стимулира също така арогантността, суетата, жаждата за власт, егоизма и гнева.

По отношение на човешките взаимоотношения тази ситуация ще играе следната роля: от една страна ние ще сме готови да извършим всичко за любимото същество. Успоредно с това обаче ще проявяваме необичаен инат и раздразнителност. Тази даденост ще затруднява неимоверно комуникацията- както в личен, така и в глоаблен план.

Точно затова 2017 година ще е година на големи пререкания, на гняв, ярост и конфликти.
В професионален план нещата няма да са много по- различни. Всеки един от нас ще е готов да вложи много усилия в работата си, но ще ни е много трудно да действаме дисциплинирано и съсредоточено. Ще ни е трудно също така да правим компромиси.

България, не ще и дума, е част от света, част от планетата Земя. Затова глобалната прогноза за света с пълна сила важи и за нашата малка страна...

Тази глобална прогноза се базира върху положението и движението на така наречените външни планети. Това са най- вече Уран, Нептун и Плутон. Важна роля играят също така планетите Сатурн и Юпитер.

Работата е там, че Уран, Нептун и Плутон и през тази година ще се намират там, където са и през 2016 година. Това идва да рече, че в глобален план няма да има кой знае какви размествания и промени.

Плутон ще е в знака на Козирога, а това означава, че властимащите ще трябва да носят гигантска отговорност за съдбините на света.

Нептун си остава в Риби и това ще води до масово и поголовно объркване, защото в тази си позиция Нептун предивзвикава точно това- невъзможност да разгадаеш и проумееш реалността.

Уран в Овен пък ще ни донесе ярост, гняв и сблъсъци, но тук има все пак някаква промяна, която е от много положително естество. Досега Уран и Плутон се нараняваха в ужасяваща квадратура и това ни донесе страшни сблъсъци и неприятности. Започна едно истинско преселение на народите.
Добрата новина е тази, че тези две планети вече не се нараняват и всичките тези отрицателни явления лека- полека ще започнат да затихват. Сетът ще се превърне в едно малко- по уютно местенце...

Споменах вече, че известна роля изгарят Сатурн и Юпитер. Сатурн се намира в знака на Стрелеца, а това със сигурност означава, че и през 2017 година светът ще страда от неправди и несправедливост. Ще имаме големи проблеми с правораздаването изобщо.

Юпитер се намира във Везни, а това идва да рече, че в крайна сметка преговорите и дипломатическите усилия ще се увенчаят с определен успех. На 10 октомври Юпитер ще премине в Скорпион, а това е указание за все по нарастващ религиозен фанатизиъм.

Едно е сигурно обаче: светът няма да загине и през 2017 гoдина. Ще се намерят хора, които ще извършат ред добри и полезни неща. Защо и вие да не сте между тях?...

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostoloff

Поставихте ли си цели за новата година?

Мнениеот Бистра » 02 Яну 2019, 11:09

Предните години все си поставях много цели и имах високи очаквания. Накрая, като си правех равносметка, все се оказваше, че не съм се справила добре. Затова тази година се оставям на течението. Нямам цели, просто основни насоки, които мисля да спазвам. Но не и цели, не и очаквания за нещо грандиозно или пък за кардинални промени.
Вие набелязахте ли си какво искате да постигнете през 2019 или оставихте съдбата да си каже думата? :smile:
Бистра

Re: Поставихте ли си цели за новата година?

Мнениеот maia the bee » 02 Яну 2019, 11:22

Аз си поставих за цел само едно - да обръщам повече внимание на семейството си. През изминалата година се отдадох твърде много на работата и по празниците видях как близките ми бяха зажадняли за моето присъствие. А знам че успехите в работата са нищо, ако не си със семейството си.
Друго не съм набелязала.
maia the bee

Мнениеот Стоян75 » 02 Яну 2019, 11:32

Аз си поставих една голяма, и доста банална, цел - да спра цигарите. Никога не съм ги отказвал, но сякаш имам нужда да се попречистя. Ще се постарая, пък да видим.
Аватар
Стоян75

Мнениеот Ая123 » 02 Яну 2019, 11:35

Моите са свързани само със здравето.
Едната е да не пропускам нито един профилактичен преглед, а другата - да пия повече вода. По принцип имам голям проблем с това, понякога пия само по една чаша на ден, което е твърде малко и не е ок. Сега съм се запасила с бутилка до мен и се надявам да го превърна в навик.
Ая123

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси