Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Поставихте ли си цели за новата година?

02 Яну 2019, 11:44

И аз тази година залагам на НЕпланирането! Че иначе, големите очаквания водят до големи разочарования.

02 Яну 2019, 11:55

Да попътувам повече. Поне три дестинации съм си харесала. Е, в България са само, но предвид факта, че предната година почти не мръднах от моя град, ще е направо постижение. Просто като ме затрупа работата и ежедневните ангажименти, все отлагам нещата, които ми доставят удоволствие, а пътуванията са едно от тези неща.

02 Яну 2019, 12:20

Аз започвам годината клиширано - спирам да ям сладко и хляб, защото целя да сваля 10 излишни килограма :mrgreen:
Искам да започна и работа, която ме удовлетворява повече от сегашната, но там нещата не зависят толкова много от мен, за жалост. :roll:

09 Яну 2019, 13:24

Цели - не. Само да сме здрави, други планове не искам да си правя. Много планове имах предходните години, почти нищо не реализирах.

09 Яну 2019, 16:48

Да започна да спортувам, просто за здраве и тонус.
Да си сменя работата, защото тази не е върха на сладоледа, иска ми се нещо повече.

09 Яну 2019, 17:25

Не съм си давала обещания, не си поставям началото на каквото и да е било,а продължавам напред. :)

09 Яну 2019, 18:57

аз не съм си постявала никакви цели. Просто се надявам новата година да бъде по-добра от миналата в личен и професионален план. Да прекарвам повече време с близките си на сърцето хора. Останалото каквото дойде, ще го посрещнем с отворени обятия :lol:

Re: КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА

03 Яну 2020, 10:29

То е ясно, че светът не загина през 2017-та... а дано устиска и през 2020-та! :grin: Обърнете особено внимание на 02.02.2020!!!

Това е единствената дата тази година, която и да я прочетеш наобратно, все си е същата! :lol:

03 Яну 2020, 17:59

Мики Маус написа:То е ясно, че светът не загина през 2017-та... а дано устиска и през 2020-та! :grin: Обърнете особено внимание на 02.02.2020!!!

Това е единствената дата тази година, която и да я прочетеш наобратно, все си е същата! :lol:

Хахаха! Това ме разсмя. :grin: Ще го имам предвид. Дано през 2020-та да ни чакат само хубави неща!

03 Мар 2020, 12:18

Наистина искам да спестя достатъчно пари и да отида в Италия това лято. Вече спестих голяма сума пари, работейки с компания Instaforex https://www.instaforex.com/reviews_forex_traders и не искам да спирам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4