Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Neven498 » 05 Яну 2017, 18:05

Честита Нова година! Какво да ви пожелая, освен да бъдете здрави, обичани и усмихнати. И разбира се, все красавици! Тя Лисандра сега след хайфу ще ни води по този параграф, ама няма да се даваме :)
Аватар
Neven498

Мнениеот Lisandra » 10 Яну 2017, 15:54

Здравейте и от мен и за много години!
Да е здрава, мирна и изпълнена с красота Новата година!
За Хайфуто, няма две мнения, процедура на която не мога да се нарадвам, като имате предвид, че цялостния ефект ще се разгърне след 2 месеца. Сега се съсредоточавам в тялото, че може и да не ви се вярва, но зимата ще се изторколи, а след празничните софри, пораженията са доста.
Pacienti, за болката не съм представителна извадка, мъжът ми казва, че съм голяма кифла :), болеше ме, но заради ефекта си заслужава. Изобщо, едни от най - добре похарчените ми пари.
Lisandra

Мнениеот pitanka » 11 Яну 2017, 10:15

И аз се поинтересувах за тази процедура и прочетох, че действието й трае до три години, като само с едно третиране това е направо страхотно, ако е истина. Май и мъже могат да се подлагат.
pitanka

Мнениеот annamaria » 11 Яну 2017, 16:19

здравей, Лисандра. това, което разказваш наистина звучи много добро като резултат. щом цялостния ефект ще се разгръща тепърва, ще трябва ли ходиш после нещо да се проследява или просто ще се разхубавяваш постепенно и само ще му се радваш? за тяло какво си намислила?

pitanka, мисля, че от всички поддържащи неща, няма нещо, което да не е подходяща и за мъже. за хайфу казват, че е много популярно сред холивудските актьори, понеже става бързо, а трае дълго.
annamaria

Мнениеот Leonora » 19 Яну 2017, 17:09

Определено ми привлече интереса процедурата на Лисандра, ама мисля на този етап за поддържаща да направя отново мезотерапия, както миналата пролет. Но като отида мога да се консултирам дали хайфу става и за мен.
Аватар
Leonora

Мнениеот Lyomi » 20 Яну 2017, 10:00

По каква причина тази процедура хайфу не е препоръчителна да се прави, в кои случаи?
Lyomi

Мнениеот Doktoricata » 20 Яну 2017, 17:23

От това, което четох Хайфу не се препоръчва при:
Открити рани, кожни лезии
Бременност, кърмене
Рак или тежко ендокринно заболяване
Тежките форми на акне по лицето и шията
Системно или локално кожно заболяване, при което е нарушен процеса на регенерация на кожата
При прием на антикоагулантни препарати

Тук има подробно описание процедурата, за да има ефект, апарата има голямо значение,
http://www.drkaliasheva.com/services/ne ... g-na-litse
Doktoricata

Мнениеот Neven498 » 23 Яну 2017, 11:31

Разбираемо е, апарата да е от значение. Дори и принципа на работа да е сходен, нали в колкото по-иновативен апарат се влага една технология, толкова по-ефективни резултати дава. А вероятно е от значение и умението на оператора, който работи с него.
Аватар
Neven498

Мнениеот Lisandra » 24 Яну 2017, 13:31

pitanka написа:И аз се поинтересувах за тази процедура и прочетох, че действието й трае до три години, като само с едно третиране това е направо страхотно, ако е истина. Май и мъже могат да се подлагат.

Няма ограничение за пола, подходяща е за жени и мъже. При Хайфу се прави само една процедура, в много редки случаи втора и то само по лекарска преценка, няма нужда от поддържащи след това, както е при други процедури.
Сега събирам мнения за стягане на кожата на тялото.
Lisandra

Мнениеот viking » 24 Яну 2017, 15:06

Lisandra написа:
pitanka написа:И аз се поинтересувах за тази процедура и прочетох, че действието й трае до три години, като само с едно третиране това е направо страхотно, ако е истина. Май и мъже могат да се подлагат.

Няма ограничение за пола, подходяща е за жени и мъже. При Хайфу се прави само една процедура, в много редки случаи втора и то само по лекарска преценка, няма нужда от поддържащи след това, както е при други процедури.
Сега събирам мнения за стягане на кожата на тялото.

Сериозно?! Тя направо звучи като еликсира на младостта :smile: . Браво, това е добра инвестиция и бих си я направила.
viking

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим