Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Malina » 05 Яну 2017, 16:29

Надявам се всичко да е наред и да имаш подобрение :) успех с лечението и това нека ни напомни на всички да отидем на лекар :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот BeenieGal » 10 Яну 2017, 13:25

Тука като чета има много отговорни за здравето си моми, така че положението не е отчайващо :smile: . Според малко са тези, които не ходят на профилактични. При жената винаги се явява по някой проблем в тази част, колкото и да е здрава, и по-често сигурно ходи на гинеколог, отколкото на друг лекар.
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Lisandra » 10 Яну 2017, 16:06

За много години и от мен!
Здраве и по-малко главоболия желая!
Виждам, че за работната пчела, малко куцо е започнала годината, да минава бързо.
Моят съвет също е да се разбере заради какво се е появило течението, много са упорити и неприятни.
Lisandra

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот annamaria » 10 Яну 2017, 17:13

момичета, това "всичко е наред" е най-хубаво, което можеш да чуеш от доктора си. ама не преди, а след като е направен прегледа. в такива моменти наистина оценяваш професионализма и човешкото отношение. щом си отишла, не е защото си нямаш друга работа. да чукна на дърво, такива случки съм имала само в миналото.
annamaria

Мнениеот mamina » 11 Яну 2017, 00:14

Доктора, доктора е важен. Най ме е страх от такива, които викат всичко е наред и после не само не е наред, но и работата станала много дебела.
mamina

Мнениеот Pacienti » 13 Яну 2017, 14:12

Всичко е важно, доктора, отношението, обстановката. На никой не му е приятно да ходи на прегледи, но като усетиш нужното внимание и грижа, съчетани с професионализъм, нещата си идват на място. Има лекари, които мислят за пациентите си и инвестират в нивото на обслужване. Просто ние трябва да сме взискателни при избора си.
Pacienti

Мнениеот Pacienti » 13 Яну 2017, 14:20

BeenieGal, аз съм ги разделила нещата, за микробиология и всичко свързано с такива изследвания отивам при венеролог. На гинеколог и мамолог ходя отделно.
Pacienti

Мнениеот Pipilota » 14 Яну 2017, 08:45

Pacienti написа:BeenieGal, аз съм ги разделила нещата, за микробиология и всичко свързано с такива изследвания отивам при венеролог. На гинеколог и мамолог ходя отделно.

Аз си ходя на гинеколога, но моята е лекарка е страхотна, единствения й минус е, че доста силно действа. :mrgreen: Не мисли за болката, но две деца родих при нея и й имам пълно доверие за лечението.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Pipilota » 14 Яну 2017, 08:47

Особено при такива интимни прегледи, отношението и наистина прегледа и всичко трябва да бъдат много добри. Не знам как може да се претупва такова нещо. За жените това е нещо мнго важно.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Яну 2017, 11:54

Lisandra написа:За много години и от мен!
Здраве и по-малко главоболия желая!
Виждам, че за работната пчела, малко куцо е започнала годината, да минава бързо.
Моят съвет също е да се разбере заради какво се е появило течението, много са упорити и неприятни.

Благодаря ти!
Течението се разбра от какво е, просто аз не запомних името на диагнозата, почна се лечение след микробиология, така че всичко е наред. на 24-ти съм на лекари тогава ще мъдрим раничката. Надявам се да е станало чудо и въпреки лекарствата за течение да се е повлияла и тя и да се размина с медикаментозно лечение, а не с обгаряния и такива препичащи процедури, които хич не ми се нравят. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология