Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот bojo_kolev » 16 Яну 2017, 12:09

Има ли вероятност от студа да се увеличат секретите или не би трябвало да влияе така? Или да проверява моята жена за друга причина, че нещо се оплаква?
bojo_kolev

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Pipilota » 16 Яну 2017, 12:15

bojo_kolev написа:Има ли вероятност от студа да се увеличат секретите или не би трябвало да влияе така? Или да проверява моята жена за друга причина, че нещо се оплаква?

Ти ли ще проверяваш жена си? :lol: Иначе от студа може да станеа, когато й настинат краката да речем и изобщо от промяната на времето. За мен е почти безсмислено да се лекува течение, освен ако няма така показана микробиология, която да налага лечение. Защото реално яйчниците винаги реагират на всяко нещо.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Neven498 » 16 Яну 2017, 13:09

Pipilota написа:
Pacienti написа:BeenieGal, аз съм ги разделила нещата, за микробиология и всичко свързано с такива изследвания отивам при венеролог. На гинеколог и мамолог ходя отделно.

Аз си ходя на гинеколога, но моята е лекарка е страхотна, единствения й минус е, че доста силно действа. :mrgreen: Не мисли за болката, но две деца родих при нея и й имам пълно доверие за лечението.

Ееее, що така. При манипулациите в тази област идеята за грубичко мен доста ме стресира . То е ясно, че си е до маниер на доктора, ама щом е добра и си имате доверие, не си ли пробвала да стане въпрос да е по-внимателна?

bojo_kolev, нали си ни чувал жените, че все искаме да си пазим кръста (макар, че като обуем едни дънки с ниска талия и до там с пазенето) Ама идеята е точно заради студа.

rabotnata pchela, стискам палци да се размине!
Аватар
Neven498

Мнениеот Snejna » 16 Яну 2017, 14:42

За всяко едно простудяване може да си търсим после резултат в яйчниците. Дори и студеното, малко по-ниската талия, вятъра, измръзването на краката и течението е на лице. Лятото също, ако сме били на течение.
Аватар
Snejna

Мнениеот Doktoricata » 16 Яну 2017, 16:43

bojo_kolev написа:Има ли вероятност от студа да се увеличат секретите или не би трябвало да влияе така? Или да проверява моята жена за друга причина, че нещо се оплаква?

Отивай сам на преглед, ако се съмняваш за нещо при жена си и при теб могат да го хванат.
Сутринта четох, че има бум на сифилис, направо ми настръхна косата.
Doktoricata

Мнениеот Mon_ton » 16 Яну 2017, 16:46

ужас, наистина ли?! Тоя сифилис как го хващат хората, не се научиха за тея презервативи значи!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Doktoricata » 16 Яну 2017, 17:15

Да, истина е, най-притеснителното е, че долната граница на заразените пада, има и малко дете заразено.
Сифилисът е много коварен, не случайно му казват Големият имитатор, защото имитира симптоми на други заболявания в началото.
Doktoricata

Мнениеот отчаяна » 16 Яну 2017, 23:54

Мислех, че отдавна сме надраснали средните векове :sad: .
отчаяна

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот belleville » 17 Яну 2017, 11:00

Да, за нас отношението винаги е от първостепенно значение :smile: . По него преценяваме всичко останало.
belleville

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот kalinka-kuku » 17 Яну 2017, 11:41

Според мен предразполагането е много важно, да не ти се карат, да се чувстваш спокойна и на място. При такива лекари съм ходила, че са се държали, сякаш съм някаква отрепка, която не разбира нищо и не мисли нищо и общо взето, сякаш съществувам, за да ги дразня. не знам как изобщо биват препоръчвани и имат пациенти.
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология