Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече;)

Re: Тъщата ме дразни толкова, че губя всякакво желание за секс...случвало ли ви се е?

Мнениеот Lollipop » 06 Яну 2017, 13:50

А женат ти има ли желание за секс с мрънкало като теб? много сте ми интересни, жената явно, нищо не прави, освен да ходи до тоалетната и да има наглостта да се движи по коридора ви. :roll: какво толкова има, че е дошла на гости за 4-5 месеца, случва се на всеки, голям праз... ако мъжът ми мрънка толкова, че някой от роднините ми е на гости, обещавам, че когато дойдат техните ще съжали. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Re: Тъщата ме дразни толкова, че губя всякакво желание за секс...случвало ли ви се е?

Мнениеот Kaya » 06 Яну 2017, 15:04

Разбирам те, и аз се чувствам ужасно, когато някой дойде у дома, а ако се задържи, кошмар! Нито секс ми се прави, нито ми се говори с който и да е било и всички са ми виновни за ситуацията. Толкова съм свикнала на спокойствие, че така е направо страшно!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот ramimni » 06 Яну 2017, 15:07

Когато нашите правиха ремонт на апартамента, аз се изнесох при приятеля ми, неговите родители също бяха там. Ами не вярвам да сме им създавали чак такова притеснение. Всеки си имаше стая и кой какво си правеше в нея не се разбираше, не сме си пречили :grin: .
ramimni

Мнениеот dimilov » 08 Яну 2017, 15:09

Какво саниране из тия преспи.Жената е дошла при вас зимата да изкара на топло.Поговори с жена ти ,щото като има да храчи и да си хвърга плюнките -да го прави в тоалетната,банята или навън.А секса и като си имате тръпка с жена ти си го правете ,па нека бабката си клопа.Дайте и по меки чехли и си карайте както ви душа иска,щото ще дойде време и вие да клопате по некой коридор, ама тогава ще е късно.
dimilov

Мнениеот Локумът » 08 Яну 2017, 16:02

dimilov написа:Какво саниране из тия преспи.Жената е дошла при вас зимата да изкара на топло.Поговори с жена ти ,щото като има да храчи и да си хвърга плюнките -да го прави в тоалетната,банята или навън.А секса и като си имате тръпка с жена ти си го правете ,па нека бабката си клопа.Дайте и по меки чехли и си карайте както ви душа иска,щото ще дойде време и вие да клопате по некой коридор, ама тогава ще е късно.

Прав си, па и голяма работа станала старата дошла за някок друг месец. Когато родителите ни ни ходят слес засниците 20 години може, ние да ги погледаме два месеца-зор.
Аватар
Локумът

Мнениеот dessiblond » 09 Яну 2017, 16:14

На никой не му е приятно да си разваля рахата, да не мислите, че и на нея й е много добре и се чувства удобно и на мястото си? Съобразяване и от двете страни и все ще се изтърпи :smile: .
dessiblond

Мнениеот black » 19 Яну 2017, 12:27

Май повече приказваш и се дразниш, отколкото да правиш секс :grin: . С приказки нищо не става, абстрахирай се и действай.
black

Re: Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече;)

Мнениеот Jully » 24 Яну 2017, 14:37

ориентацията и отношението в един момент се променят, в смисъл, че най-вероятно става така, че единия почва да чувства и друго, освен приятелство. Който може да каже, че към наистина близък приятел от другия пол не е изпитвал и още нещо, значи лъже.
Аватар
Jully

Мнениеот analizatorka » 24 Яну 2017, 23:39

И аз мисля, че е неизбежно. Разбираш се с този човек, споделяш му, излизате и често сте заедно - все в един момент ще мине мисълта "Ами какво ли ще е, ако бъдем гаджета"? :grin:
analizatorka

Мнениеот Jully » 27 Яну 2017, 10:23

analizatorka написа:И аз мисля, че е неизбежно. Разбираш се с този човек, споделяш му, излизате и често сте заедно - все в един момент ще мине мисълта "Ами какво ли ще е, ако бъдем гаджета"? :grin:

Абсолютно, не е задължително веднага да пламне искра, или пък да се създаде връзка наистина, но това не означава, че никой от двамата не се пита в един момент, когато прекарваме много време с другия, след като харесваме някой, той е от противоположния пол, разбира се, че прехвърчат искри.
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски