Jully написа:Мисля, че всички гледаме от практичната страна - за смяната на гумата и за поправката на счупения шкаф, но това не е най-важното, на което трябва да се научи един бъдещ мъж. Трябва да се научи на уважение, да бъде честен и трудолюбив, дори мъжленцето да си няма татко наблизо, или изобщо, то не бива да се пренебрегва въпританието в отговорност и мъжественост, в търпение, защото иначе трудно ще оцелее с жените. :)
analizatorka написа:В днешно време малко са защитниците мъже, които да се проявяват като такива. Повечето се правят на мъжкари и си мислят, че като се хвърлят да бият някой и това ги прави герои или по-мъже от останалите. И малките попиват, и те се държат така.
Petq.pet написа:Тъй като жената отива на чуждо място и се смята за необходимото попълнение в чужд род, бащата е този, който трябва да предаде честта и достойнството на семейството и рода. Поне преди повече се е държало на тези неща. Аз мисля, че и родът на майката е важен и той също трябва да е голяма част от живота на детето.
zagrijena написа:Всеки родител иска детето му да стане добър и стойностен човек. Това искат да предадат и бащите, и майките.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта