Идеалните мъжки подаръци?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Идеалните мъжки подаръци?

Мнениеот black » 06 Фев 2017, 23:43

Жената ми е подарявала шал, дрехи, ама и аз не съм лесен - нямам рибарско хоби, не нося бижута или часовници, изобщо сложна работа :mrgreen: .
black

Мнениеот nefertiti » 07 Фев 2017, 16:17

Ако се взима нещо предметно, трябва или да е много практично или пък да знаеш, че би си го купил и сам. Мъжете често се радват на неща, свързани с хобита. Но пък има значение и какъв е повода. Например сега, по случай Свети Валентин, мисля да изненадам приятеля ми, като го заведа да участваме заедно в “Любов на скорост” в картинга на Ринг мола, където има седмица на влюбените и може да се състезаваме срещу други двойки https://www.facebook.com/events/383877091992850/ . Убедена съм, че ще му хареса. Няма мъж, дето да не обича скорости, а и ще е споделено с мен ;).
nefertiti

Мнениеот Monika_Spasova » 07 Фев 2017, 16:22

nefertiti написа:Ако се взима нещо предметно, трябва или да е много практично или пък да знаеш, че би си го купил и сам. Мъжете често се радват на неща, свързани с хобита. Но пък има значение и какъв е повода. Например сега, по случай Свети Валентин, мисля да изненадам приятеля ми, като го заведа да участваме заедно в “Любов на скорост” в картинга на Ринг мола, където има седмица на влюбените и може да се състезаваме срещу други двойки https://www.facebook.com/events/383877091992850/ . Убедена съм, че ще му хареса. Няма мъж, дето да не обича скорости, а и ще е споделено с мен ;).

ха, това звучи много забавно, само че може би за по-млади, с годинките мъжете стават такива консерви...
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот amoreamore » 03 Апр 2017, 14:48

За мъжете винаги си подхождат парфюми, колан, портфейл, някаква електронна джаджа, екскурзиите също им се харесват.
Аватар
amoreamore

Мнениеот Jully » 28 Юни 2017, 19:24

Като всеки човек и аз залагам на хобито или на техниката, мъжете обичат техниката и всичко доближаващо се до нея на тях им е любимо. Дали ще е телефон или някоя джаджа за колата, няма как да се сбърка.
Аватар
Jully

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Юли 2017, 11:41

На мъжете им дайте джаджи, дали ще е нещо за колата, дали ще е някаква музика, скъпи слушалки, добра въдица, добри спортни маратонки, нещо свързано с тяхното хоби, а повечето мъже си имат хобита, те обичат да се занимават с различни неща. Скъпите и добри аксесоари също не излизат от мода.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот vanessa_ » 11 Юли 2017, 13:57

МНого е трудно да се избира на мъжете подарък. При жените е лесно - бижута, гримове, дрехи, книги, аксесоари, дори и чинии, ако жената си пада по домашните неща.. но при мъжа, не върви да му се подари тиган.
vanessa_

Мнениеот Malina » 12 Юли 2017, 11:00

Почивката мисля, че е добър подарък. Мъжете обичат да пътуват, а всеки обича да вижда нови и интересни места по света. :roll: За рождения ден на приятеля ми който беше преди 3 седмици купих ваучер от грабо за 3 дни на море в Гърция. Много се зарадва. В днешно време, когато всички имаме всичко и повечето можем да си позволим да покриваме нуждите си, купуването на пуловери, колани и подобни е безсмислено. Докато прекарването на време някъде, виждането на "свят" и разходките са безценни. Все пак ако не живеем за преживяванията, то за какво живеем, за коланите и пуловерите?
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Monika_Spasova » 13 Юли 2017, 11:56

Съгласна съм с Малина, ако подаряваме повече преживявания за всички ще е по-добре и всички ще са далеч по-доволни.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rabotnata pchela » 13 Юли 2017, 15:24

И аз искам да му подаря на моя пътуване и може би ще успея да измисля нещо за февруари - март, май тогава е най-евтино да се пътува, иначе не можем да си го позволим.
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси