Идеалните мъжки подаръци?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Идеалните мъжки подаръци?

Мнениеот Monika_Spasova » 18 Дек 2015, 16:51

За мен идеята за подарък свързан с хобито също не е много добър, защото там вече трябва професионален поглед и страст. :)
А идеята с преживяванията са доста скъпи и както говорихме и в друга тема, ако е общ бюджета трудно изчезват 200-300лв. незабележимо, остава нещо за по-прилични пари. :)
А за преживяването скоро така ударих на контра, че добре, че не бях купила ваучера, на приятел, който е доста авантюристичен се засилихме да му подаряваме гмуркане, блабла, само дето не ни уби. :mrgreen:
затова по-добре практични подаръци, часовник, афтършейв, парфюм, дреха. По-сигурно, освен ако вече на 10000% не си сигурен какво точно иска, тогава може по-сериозни действия. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот BeenieGal » 18 Дек 2015, 17:21

Monika_Spasova написа:За мен идеята за подарък свързан с хобито също не е много добър, защото там вече трябва професионален поглед и страст. :)
А идеята с преживяванията са доста скъпи и както говорихме и в друга тема, ако е общ бюджета трудно изчезват 200-300лв. незабележимо, остава нещо за по-прилични пари. :)
А за преживяването скоро така ударих на контра, че добре, че не бях купила ваучера, на приятел, който е доста авантюристичен се засилихме да му подаряваме гмуркане, блабла, само дето не ни уби. :mrgreen:
затова по-добре практични подаръци, часовник, афтършейв, парфюм, дреха. По-сигурно, освен ако вече на 10000% не си сигурен какво точно иска, тогава може по-сериозни действия. :)

Доста е задръстено това, все пак най-малко ще успее да преодолее някакъв страх и да се наслади едновременно с това на преживяване, а относно парите, специално за скок с бънджи ще скочите двамата по два пъти за тези пари, които си написала. Относно за хобито му, се предполага, че щом сте заедно някакви години наред, то може да се ориентираш, а и като отидеш в специализиран магазин, много ясно, че ще те посъветват, а страстта не разбрах точно за какво говориш... може би за самото пазаруване на даденото нещо? Ооо да, хаби се страст там, особено много! :mrgreen:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Snejna » 23 Дек 2015, 15:15

Аз разбирам, че хобито е страст и има специална енергия. Но от написаното по-рано става ясно, че не можеш да му подариш личен парфюм, щото е много лично, но можеш да се месиш в хобитата му , от които нямаш грам идея, за да не си скучна. :roulette:
Аватар
Snejna

Мнениеот Jully » 23 Дек 2015, 16:52

Snejna написа:Аз разбирам, че хобито е страст и има специална енергия. Но от написаното по-рано става ясно, че не можеш да му подариш личен парфюм, щото е много лично, но можеш да се месиш в хобитата му , от които нямаш грам идея, за да не си скучна. :roulette:

:dreads: Това е положението!
Аватар
Jully

Мнениеот BeenieGal » 26 Дек 2015, 18:52

Snejna написа:Аз разбирам, че хобито е страст и има специална енергия. Но от написаното по-рано става ясно, че не можеш да му подариш личен парфюм, щото е много лично, но можеш да се месиш в хобитата му , от които нямаш грам идея, за да не си скучна. :roulette:

Естествено, че можеш, даже ще си и полезна в дадения момент... Добре ако оставим хобито на страна, то хубавата книгата е възможно май-доброто.. ако не знаеш негови любими автори, то винаги можеш да потърсиш нещо интересно поне в стила, който той харесва.
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Bambaa » 30 Дек 2015, 18:04

И аз съм май За книгата, възможно най-вълнуващото преживяване може да му подариш или пък да го открехнеш за ново такова.
Аватар
Bambaa

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Яну 2016, 12:42

Да, книгата е добър вариант, а и сега е улеснение де, сега се сещам, моя мъж е зарибен по доста сериали, по които има книги, така че и това е добра идея, която може би ще си запазя за следващата година, тази минах, както казах с портфейл. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 04 Яну 2016, 14:47

Наистина и кгнигата е хубав подарък, но пък ако мъжът е по-практичен, идеален подарък са и дрехите. :) На моят съпруг взех страхотен пуловер за Коледа, и един панталон за именния му ден, който е след два дни.
Аватар
Snejna

Мнениеот annydance » 04 Яну 2016, 14:53

rabotnata pchela написа:Да, книгата е добър вариант, а и сега е улеснение де, сега се сещам, моя мъж е зарибен по доста сериали, по които има книги, така че и това е добра идея, която може би ще си запазя за следващата година, тази минах, както казах с портфейл. :)

Да, има си добри попадения, най-малко като започнеш от Хобитите и свършиш с Гейм оф троунс, а има и такива бордови игри поне за Игра на тронове съм сигурна, ако си пада и имате зарибени приятели - още по-готино!
annydance

Мнениеот Snejna » 04 Яну 2016, 15:04

Има добри идеи в тази графа, но като се замисля, колко усилия полагаме жените, аз да откъснем мъжете от техните занимания като футбол, тв игри/рс игри, то е абсурдно да им се подаряват такива подаръци и сякаш да се поощрява това, за което иначе ги наказваме. :)
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси