Сексът за една нощ - нормално поведение на зрял човек?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Сексът за една нощ - нормално поведение на зрял човек?

Мнениеот Jully » 08 Май 2015, 16:45

Лошо няма да се прави секс дори и за една нощ, това е изживяване като всяко друго, интимността може да е само страст :)
Аватар
Jully

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Фев 2017, 13:22

Аз лично никога не съм го правила, но ако е при по-възрастни хора - разбирайте зрели хора, не на по 20 тамън станали, може, но при малките вече е друго и си е ... по-различно.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот rose_92 » 24 Фев 2017, 15:18

За мен това не е нормално поведение на която и да е възраст, но аз съм си може би малко старомодна. Никога не са ми харесвали подобен тип отношения и не ги одобрявам обаче в днешно време повечето хора го приемат за нормално. Както казахте - даже си броят партньорите и се гордеят ако са много. Аз харесвам сериозните отношения и съм моногамна личност, надявам се да си остана такава.
rose_92

Мнениеот fawla » 24 Фев 2017, 15:56

Според мен няма лошо, ако една жена или мъж искат да получат удоволствие и двамата го желаят и не искат обвързване, не са ангажирани с друга връзка, не искат да имат отношения с друг в момента и просто се виждатг, харесват и са готови да го направят.
Това го разбирам, но да бъде и рядкост, а не някаква практика.
Аватар
fawla

Мнениеот Lili_pili » 24 Фев 2017, 16:11

rose_92 написа:За мен това не е нормално поведение на която и да е възраст, но аз съм си може би малко старомодна. Никога не са ми харесвали подобен тип отношения и не ги одобрявам обаче в днешно време повечето хора го приемат за нормално. Както казахте - даже си броят партньорите и се гордеят ако са много. Аз харесвам сериозните отношения и съм моногамна личност, надявам се да си остана такава.

И никога не си го правила или не си си го мислила? Понякога просто се случва и това е, продължаваш напред, защо това да правиш секс трябва да бъде срамно? :?:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот rose_92 » 24 Фев 2017, 17:06

Не казвам, че е срамно. Просто не ми харесва идеята примерно да отида на дискотека, да се заговоря с някой мъж и да отида и да си легна с него или както някои правят - за по-бързо направо в тоалетните на заведението.. и след това кой от къде е и толкоз. :shock: Не ми допада тази идея. Искам да имам сексуални отношения само с човек, с когото имам връзка и не за 1 път. :)
rose_92

Мнениеот vanessa_ » 24 Фев 2017, 17:11

Правила съм го, после с този човек останахме зааедно около година, така се случи, харесахме се, не ми е тежало, но ако има силна химия, защо да не се случи! :)
vanessa_

Мнениеот Bambaa » 27 Фев 2017, 15:13

После не е ли неловко като го видиш някъде този човек? Какво правят се , че не се познават ли, а пък са правили секс? :mrgreen: Това ми е странното, след секса какво става. Затова не е от любимите ми занимания. Аз доста време не допускам някого до леглото си, какво остава още на запознаството да си станем толкова близки :lol: .
Аватар
Bambaa

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси